Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa
Rulada din pui cu ciuperci si carnati de casa

Ingrediente

  • 3 jumatati de piept de pui fara os
  • 3 carnati de casa
  • 200 gr ciuperci taiate
  • fasii de ardei rosu
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 250 gr rosii decojite
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 6 cubulete de unt

Mod de preparare

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel si il batem usor cu ciocanul de snitele.

Il condimentam cu sare, piper si putina boia dulce.

Punem felii de ciuperci, fasii de ardei rosu si cate un carnat de casa.

Rulam bine fiecare rulada si le prindem cu snururi de silicon (daca nu aveti, puteti sa le prindeti cu scobitori).

Le asezam intr-o tava, le presaram cu sare, piper si busuioc uscat.

Rosiile decojite le tocam, adaugam o cana de apa si turnam tot acest amestec in tava. Punem si ciupercile care ne raman.

Pe fiecare rulada punem cate doua cubulete de unt.

Acoperim tava cu staniol, pe care il intepam putin, si o introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita.

Lasam o ora, scoatem staniolul, stropim cu zeama din tava si lasam descoperit, cam 20 de minute.

O mai stropim de circa doua ori.

Cand este gata, le scoatem din cuptor. Se poate servi atat calda cat si rece!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura