Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servetel si il batem usor cu ciocanul de snitele.
Il condimentam cu sare, piper si putina boia dulce.
Punem felii de ciuperci, fasii de ardei rosu si cate un carnat de casa.
Rulam bine fiecare rulada si le prindem cu snururi de silicon (daca nu aveti, puteti sa le prindeti cu scobitori).
Le asezam intr-o tava, le presaram cu sare, piper si busuioc uscat.
Rosiile decojite le tocam, adaugam o cana de apa si turnam tot acest amestec in tava. Punem si ciupercile care ne raman.
Pe fiecare rulada punem cate doua cubulete de unt.
Acoperim tava cu staniol, pe care il intepam putin, si o introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita.
Lasam o ora, scoatem staniolul, stropim cu zeama din tava si lasam descoperit, cam 20 de minute.
O mai stropim de circa doua ori.
Cand este gata, le scoatem din cuptor. Se poate servi atat calda cat si rece!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii