autor:

Anonim

» » Aperitive

rulada din sunca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
sunca presata, pasta de tomate, ceapa, paine alba, gris, lapte, morcovi, oua, telina radacina, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Grisul se fierbe in lapte si se adauga miezul de paine, continuand fierberea 5 min.
Se raceste , se adauga 3 oua, amesecand pana se formeaza o pasta omogena . Se intinde o foaie cu grosimea de 3 cm, iar deasupra se asaza sunca taiata si se ruleaza. Ruloul se asaza in tava unsa cu ulei si se unge deasupra cu oua batut .Se introduce la cuptor cca 30 min , dupa care se raceste si se portioneaza.
Morcovii, ceapa si telina se inabusa in ulei ,s e adauga apa, pasta de tomate, sare si se fierb 30 min. Sosul obtinut se paseaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "rulada din sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarte cu ton si oua

Tarte cu ton si oua

Foietajul il lasam la dezghetat, dar in frigider, pentru ca se lucreaza mai usor daca este rece. Mozzarella

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
RULOU CU SALATA DE CRUDITATI

RULOU CU SALATA DE CRUDITATI

Se dau pe razatoare legumele iar marul se curata de coaja si se taie marunt cu cutitul ,dat pe razatoare

8 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Placinta cu branza si marar