autor:

cristina i.

» » Prajituri

Rulada Eugenia

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
10 eugenii,3 linguri zahar praf,2 linguri cacao,2 linguri rom, 1 ceasca cafea sau ness,3 galbenusuri fierte,100 gr.unt,5 linguri zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se rad eugeniile, se amesteca cu zaharul praf,cacao, romul si cafea cat cuprinde dar sa nu fie prea moale ,se intinde,se pune crema : se amesteca cele 3 galbenusuri fierte cu untul zaharul si rom dupa gust, se ruleaza cu un servet umed si se da la rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Eugenia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 10 eugenii,3 linguri zahar praf,2 linguri cacao,2 linguri rom
  • 1 ceasca cafea sau ness,3 galbenusuri fierte,100 gr.unt,5 linguri zahar

Raporteaza reteta

Retete
de cristina i.
Salata cu paste

Salata cu paste

Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe

12 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri
Kaly Tort

Kaly Tort

Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul:

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi
Retete

din Prajituri

Prajitura Felii London Prajitura Felii London

Se amesteca faina, zaharul, sarea, bicarbonatul cu untul moale. Se adaugă gălbenușurile și se încorporează în aluat.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Pandispan cu zmeura si mure Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale. Batem albusurile spuma cu 6 linguri de zahar. Batem si galbenusurile cu celelalte 2 linguri de zahar. Amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cosulete cu dulceata si nuci