autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Rulada fierbinte cu branza si busuioc

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 10 persoane): 60 g unt moale, , 1/3 ceasca parmezan (cascaval) ras, , 2 linguri pasta de rosii, , 1 lingura busuioc tocat, , 2 baghete.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 210gr.. Se pun intr-un bol untul, cascavalul, pasta de rosii si busuiocul si se freaca bine, pana ce devin ca o pasta.
Se taie baghetele felii groase de 1,5 cm (dar fara sa se desprinda complet), astfel ca partea de jos sa ramana intacta, se unge un strat de pasta intre felii si se preseaza painea ca sa revina la forma initiala.
Se infasoara bagheta in folie de aluminiu, se coace 10 minute in cuptorul incins, se desface folia si se mai lasa painea circa 5 minute la cuptor, ca sa devina crocanta. Atentie: Baghetele pot fi taiate si unse cu cateva ore inainte si se dau la cuptor inainte de a le servi. Sau pot fi congelate si pastrate in jur de doua luni.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada fierbinte cu branza si busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Souffle de broccoli cu piept de pui

Souffle de broccoli cu piept de pui

Pieptul de pui se taie fasiute si se pune la fiert in apa cu sare.Lasam pana cand carnea este bine

14 voturi    14 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri din dovlecel si sunca

Rulouri din dovlecel si sunca

Din feliile de sunca taiem atatea fasii lunguiete, cate rulouri dorim, de asemenea taiem dovlecelul

2 voturi    2 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 10 persoane): 60 g unt moale
  • 1/3 ceasca parmezan (cascaval) ras
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 lingura busuioc tocat
  • 2 baghete.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Pateuri cu carne de pui,ciuperci si porumb