autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Rulada fierbinte cu branza si busuioc

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 10 persoane): 60 g unt moale, , 1/3 ceasca parmezan (cascaval) ras, , 2 linguri pasta de rosii, , 1 lingura busuioc tocat, , 2 baghete.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 210gr.. Se pun intr-un bol untul, cascavalul, pasta de rosii si busuiocul si se freaca bine, pana ce devin ca o pasta.
Se taie baghetele felii groase de 1,5 cm (dar fara sa se desprinda complet), astfel ca partea de jos sa ramana intacta, se unge un strat de pasta intre felii si se preseaza painea ca sa revina la forma initiala.
Se infasoara bagheta in folie de aluminiu, se coace 10 minute in cuptorul incins, se desface folia si se mai lasa painea circa 5 minute la cuptor, ca sa devina crocanta. Atentie: Baghetele pot fi taiate si unse cu cateva ore inainte si se dau la cuptor inainte de a le servi. Sau pot fi congelate si pastrate in jur de doua luni.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada fierbinte cu branza si busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se rup coditele si se decojesc ciupercile.Se spala ciupercile si coditele iar dupa aceea se toaca

22 voturi    8 comentarii
20 min
Aperitive
Curechi de dovleac

Curechi de dovleac

Se curata dovleacul de coaja si de seminte si se razuieste pana ce au forma unor taitei de dovleac. Se

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 10 persoane): 60 g unt moale
  • 1/3 ceasca parmezan (cascaval) ras
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 lingura busuioc tocat
  • 2 baghete.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Blini cu crema de branza si somon afumat