autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Rulada fierbinte cu branza si busuioc

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 10 persoane): 60 g unt moale, , 1/3 ceasca parmezan (cascaval) ras, , 2 linguri pasta de rosii, , 1 lingura busuioc tocat, , 2 baghete.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 210gr.. Se pun intr-un bol untul, cascavalul, pasta de rosii si busuiocul si se freaca bine, pana ce devin ca o pasta.
Se taie baghetele felii groase de 1,5 cm (dar fara sa se desprinda complet), astfel ca partea de jos sa ramana intacta, se unge un strat de pasta intre felii si se preseaza painea ca sa revina la forma initiala.
Se infasoara bagheta in folie de aluminiu, se coace 10 minute in cuptorul incins, se desface folia si se mai lasa painea circa 5 minute la cuptor, ca sa devina crocanta. Atentie: Baghetele pot fi taiate si unse cu cateva ore inainte si se dau la cuptor inainte de a le servi. Sau pot fi congelate si pastrate in jur de doua luni.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada fierbinte cu branza si busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Sufleu din varza de Bruxelles

Sufleu din varza de Bruxelles

Cand clocoteste apa cu sare si zeama de lamaie, se adauga varza congelata pentru 10 minute.Se strecoara,

1 vot    1 comentariu
1h
Aperitive
pachetel

pachetel

Se toaca varza julien,se prepara cu zeama de lamaie,putin piper,sare,marar si ulei.Se taie mangoul

3 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 10 persoane): 60 g unt moale
  • 1/3 ceasca parmezan (cascaval) ras
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 lingura busuioc tocat
  • 2 baghete.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Malai cu dovleac la cuptor, ca in Moldova