autor:

oana

» » Prajituri

Rulada ganache

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 mai 2008

Ingrediente
Blat: 4 oua, 100g zahar, 3 lg. faina, 1 lg. amidon, sare., crema: 250 ml frisca, 350 g ciocolata alba.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ciocolata alba se topeste impreuna cu frisca la micro sau pe foc mic. Se lasa sa se raceasca apoi se bate. Se pune crema pe blat, se ruleza si se orneza cu crema ramasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada ganache" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Ruladă cu cremă ganache şi căpşune

Ruladă cu cremă ganache şi căpşune

*Preparare crema ganache: Ciocolată ruptă în bucăţi se amestecă cu smântână lichidă la

4 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Choux a la creme

Choux a la creme

Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei altfel va fi foarte greu sa formeze o coca moale. Mixati

14 voturi    4 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Eclere cu crema de vanilie Eclere cu crema de vanilie

Punem la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand da in clocot dam deoparte si punem toata faina si amestecam bine pana cand se omogenizeaza.

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu afine si lavanda Prajitura cu afine si lavanda

Se prepara blatul din albusurile batute cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc; se adauga galbenusul frecat un pic cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura fanta