Se bat albusurile spuma, se adauga zahar, galbenusuri, ulei, vanilie, faina, praf de copt stins cu zeama de lamaie.Dupa omogenizare se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata. Dimensiunea tavii:cca. 20/30
Se coace timp de 10 minute, se rastoarna pe un prosop de bucatarie pudrat cu zahar pudra si se ruleaza cu ajutorul prosopului. Se lasa sa se raceasca apoi se desface si se unge cu crema sau gem. Eu am glazurat cu 100gr. ciocolata menaj topita amestecata cu 20 gr. unt
Pentru a obtine o rulada de cacao se adauga 2-3 linguri cacao, si se umple cu o crema de vanilie.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii