Se bat albusurile spuma, se adauga zahar, galbenusuri, ulei, vanilie, faina, praf de copt stins cu zeama de lamaie.Dupa omogenizare se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata. Dimensiunea tavii:cca. 20/30
Se coace timp de 10 minute, se rastoarna pe un prosop de bucatarie pudrat cu zahar pudra si se ruleaza cu ajutorul prosopului. Se lasa sa se raceasca apoi se desface si se unge cu crema sau gem. Eu am glazurat cu 100gr. ciocolata menaj topita amestecata cu 20 gr. unt
Pentru a obtine o rulada de cacao se adauga 2-3 linguri cacao, si se umple cu o crema de vanilie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii