Se dezoseaza pieptul , se trece prin masina de tocat , sau robot , se adauga ouale crude , sarea , piperul, albus de ou tocat marunt , ciuperci tocate, bucatele de masline , gogosari si castraveti tocati , se amesteca bine , apoi , se ia folie de aluminiu si se ruleaza integul amestec , rasucindu se bine la capete.Se pune intr o tava unde se pune apa cat sa ajunga la jumatatea ruloului, apoi se introduce la cuptor , unde se tine cam 1h si jumatate dupa care , se scoate , se lasa sa se raceasca si se taie felii.Are un aspect deosebit , fiind marmorat , este dietetic si f bun la gust .Eu , dupa ce l scot din folie il rumenesc putin in tigaie ,in ulei incins , pe ambele fete.Are un aspect mai frumos si este si mai bun la gust !Pofta buna !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii