Rulada mozaic

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Rulada mozaic

Ingrediente

  • 1 cutie de ciuperci champinion, 2 scrumbii afumate, 5-6 oua, 200 ml ulei(pentru maioneza), 3-4 cepe verzi(in sezon), 1 sfecla, 2 morcovi, 1 praz, cate o legatura mica de patrunjel si marar.
  • observatii: toate ingredientele sunt folosite in cantitatile pe care le dorim, functie de imaginatia pe care o avem.

Mod de preparare

Sfecla rosie o fierbem pe jumatate, o radem pe razatoarea mica si o presaram cu sare si lamaie;

Morcovul crud in radem pe razatoarea mica si il amestecam cu putin zahar si lamaie

Albusul il fierbem si il tocam matunt;

Galbenusul in trecem prin sita sau il radem pe razatoarea mica;

Ceapa, prazul, mararul si patrunjelul le tocam marunt;

Preparam o maioneza pe care o diluam cu putina apa pentru a mai taia din consistenta acesteia;

Scrumbia o curatam de pielita si oase (operatiunea este foarte simpla, se realizeaza usor) si o taiem cuburele;

Ciupercutele din conserva le taiem ,functie de marime, de obicei la o conserva cu ciuperci mici - le taiem in sferturi;

preparare:

Asezam pe un platou cu specific de peste ingredientele de mai sus in urmatoarea ordine:

primul strat va fi alcatuit din scrumbia afumata taiata cubulete, al doilea strat va fi alcatuit din maioneza amestecata cu ciupercutele si, la urma, in functie de imaginatia fiecaruia, se aseaza in randuri: marar, sfecla, morcov, ceapa, albus, patrunjel, galbenus, praz

Stafuri: langa sfecla trebuie sa fie asezat morcovul deoarece albusul, galbenusul, ceapa sau prazul se pot pata!

Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise