Blatul: se prajesc usor nucile in tigaie, se macina; se amesteca cu un ou crud, esenta de rom dupa gust, zeama de la visine, zaharul, cacaua. Se framanta pe o folie
sau celofan, se intinde cu spatula, cam cat o coala A4.
Crema: untul se freaca spuma cu zaharul, apoi se adauga celelalte ingrediente.
Crema se intinde pe mijlocul blatului sub forma de sul; blatul inveleste crema de ambele parti, apoi se da la frigider 2-3 ore.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii