autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Rulada simpla de carne

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
200 g de porc, 300 g carne de vita(ambele sorturi tocate), 100 g paine veche de 1-2 zile, 100 lapte, 2 oua crude, 1 ceapa, piper, sare, 1 lingura patrunjel verde tocat marunt, 50 ml ulei, 1 lingura pesmet,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Inmuiem painea in lapte, apoi stoarcem, dupa care ingredientele de mai sus in afara de ulei si pesmet se omogenizeaza bine intrun vas. Ungem o tava de chec cu ulei, presaram cu pesmet, punem compozitia omogenizata in tava, ungem rulada cu albus batut cu o lingura de apa si coacem la foc potrivit. Se serveste calda cu sos de rosii sau sos alb. Se poate servi si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada simpla de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii

2 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Ciupercute umplute cu carne de pui

Ciupercute umplute cu carne de pui

1.Se desprind piciorusele de palarii,apoi se spala si se lasa sa se zvante un pic. Palariutele se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    E un preparat comod la gata, 2 sau 3 zile poti combina cateva felii de rulada la dejun, alaturi de multe altele.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    Foarte buna.

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    De salvat !, ce pacat ca nu revii cu imagini foto !?

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 200 g de porc
  • 300 g carne de vita(ambele sorturi tocate)
  • 100 g paine veche de 1-2 zile
  • 100 lapte
  • 2 oua crude
  • 1 ceapa
  • piper
  • sare
  • 1 lingura patrunjel verde tocat marunt
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura pesmet,

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E un preparat comod la gata, 2 sau 3 zile poti combina cateva felii de rulada la dejun, alaturi de multe altele.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu carne de pui