autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Rulada simpla de carne

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
200 g de porc, 300 g carne de vita(ambele sorturi tocate), 100 g paine veche de 1-2 zile, 100 lapte, 2 oua crude, 1 ceapa, piper, sare, 1 lingura patrunjel verde tocat marunt, 50 ml ulei, 1 lingura pesmet,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Inmuiem painea in lapte, apoi stoarcem, dupa care ingredientele de mai sus in afara de ulei si pesmet se omogenizeaza bine intrun vas. Ungem o tava de chec cu ulei, presaram cu pesmet, punem compozitia omogenizata in tava, ungem rulada cu albus batut cu o lingura de apa si coacem la foc potrivit. Se serveste calda cu sos de rosii sau sos alb. Se poate servi si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada simpla de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob din organe de ied

Drob din organe de ied

Se pue carnea de ied si organel sa fiarba intr-o oala icapatoare,cu capacul pus,impreuna cu o foie

11 voturi    5 comentarii
2h 15 min
Aperitive cu carne
Rulade mozaic

Rulade mozaic

Pieptul de curcan se taie felii si se bate ca pentru snitele. Condimentam bine pieptul apoi il ungem

7 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ANISOARA , 28 august 2017

    Acest preparat este (arata) drob din carne tocata, nu arata a rulada,mai ales ca amestecul din reteta, este de drob. Pacat ca nu ai pus poze si cu produsul finit,poate revii cu poze.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    E un preparat comod la gata, 2 sau 3 zile poti combina cateva felii de rulada la dejun, alaturi de multe altele.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    Foarte buna.

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

      De salvat !, ce pacat ca nu revii cu imagini foto !?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 200 g de porc
  • 300 g carne de vita(ambele sorturi tocate)
  • 100 g paine veche de 1-2 zile
  • 100 lapte
  • 2 oua crude
  • 1 ceapa
  • piper
  • sare
  • 1 lingura patrunjel verde tocat marunt
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura pesmet,

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

ANISOARA

Acest preparat este (arata) drob din carne tocata, nu arata a rulada,mai ales ca amestecul din reteta, este de drob. Pacat ca nu ai pus poze si cu produsul finit,poate revii cu poze.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Drob dietetic (din ficat de pui)