autor:

Carp Elena Loredana

» » Prajituri

Rulada Visinica

Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
Foaie de rulada:, 4 oua, 4 lg zahar, 4 lg faina, 1 lg cacao, Crema:, un plic de budinca de vanilie, 300ml lapte 150gr zahar, 100gr margarina, dulceata de visine, Glazura:, 100gr ciocolata, 1 lingurita miere, 50 gr margarina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

16 voturi

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se face o foaie de rulada pe care o punem la copt pe hartie de copt. Dupa ce s-a copt, o pudram cu un pic de faina si o rulam cu totul. Crema o preparam dupa instructiunile de pe plic, numai ca folosim doar 300 ml lapte si mai adaugam si margarina dupa ce s-a racit. Scoatem rulada din hartie, punem un strat de dulceata, apoi unul de crema, si rulam. Dupa ce am tinut-o o ora la frigider, o glasam si decoram dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Visinica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cheesecake cu piscoturi

Cheesecake cu piscoturi

1. Se pune gelatina la inmuiat in 50-100 ml apa. Batem frisca cu zaharul pudra si vanilia. Oprim

39 voturi    35 comentarii
3h 30 min
Prajituri
Casuta din turta dulce

Casuta din turta dulce

1). Se incalzeste cuptorul la 200°C. Se dizolva untul/margarina cu zaharul si mierea intr-un vas.Se

41 voturi    17 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria mihalache , 28 ianuarie 2010

    Aspectuoasa si buna.................ai votul meu.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Arata foarte bine...

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

    imi place dar...fara margarina (nu mai folosi marga )

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Foarte frumoasă şi gustoasă rulada ta! Am salvat-o!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2009

      Tare bine arata,felicitari.Bun,bun,bun.Doar prima poza se vede,pe celelalte nu le proceseaza.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Delicioasa.....mai ales ca are dulceata de visine.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Intotdeauna mi-au placut ruladele.Ai multe retete interesante.Felicitari!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 mai 2009

      Arata tare bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

16 voturi

Ingrediente

  • Foaie de rulada:
  • 4 oua
  • 4 lg zahar
  • 4 lg faina
  • 1 lg cacao
  • Crema:
  • un plic de budinca de vanilie
  • 300ml lapte 150gr zahar
  • 100gr margarina
  • dulceata de visine
  • Glazura:
  • 100gr ciocolata
  • 1 lingurita miere
  • 50 gr margarina

Raporteaza reteta

Retete
de Carp Elena Loredana
Tort diplomat

Tort diplomat

Mod de preparareBlatul MOD DE PREPARARE -Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat cu

94 voturi    27 comentarii
3h
Torturi
Prajitura Georgiana

Prajitura Georgiana

Mod de preparareingredientele de mai sus se amesteca iar compozitia rezultata se rastoarna intr-o

72 voturi    25 comentarii
1h
Prajituri
Rulada Andreea

Rulada Andreea

Foaia de rulada: se separa ouale, se bate albusul cu 2 linguri de zahar iar galbenusul cu 1 lingura

18 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri

maria mihalache

Aspectuoasa si buna.................ai votul meu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Inghetata falsa Inghetata falsa

Albușurile se bat spumă, se adaugă zahărul și se mai bat 5 minute să se topească zahărul, se adaugă gălbenușurile frecate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Tiramisu cu crema de ricotta (urda)