Se descojeste usturoiul si se taie marunt.Spalati frunzele de busuiog si se toc marut.Intr-un bol de sticla puneti filadelfia ,usturoiul,busuiogul,sarea ,piperul si uleiul de masline.Amestecati toate ingredientele cu o furculita.Pe un carpator intindeti feliile de prosciutto si le ungeti cu compozitia de filadelfia.Invartiti feliile de prosciutto si cu un cutit taiatile pe jumatate.Se pun pe o farfurie intinsa si se servesc reci.Acest antipast se poate servi cu pepene galbel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii