autor:

LaviLov

» » Aperitive

Rulade cu Prosciutto e Filadelfia

Autor: LaviLov (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LaviLov (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Ingrediente
1 catel de usturoi 4-5 frunze de busuiog 300 gr.de filadelfia 2 linguri de ulei de masline 6 felii de prosciutto(daca se poate de Parma) sare piper

Dificultate: Medie Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Se descojeste usturoiul si se taie marunt.Spalati frunzele de busuiog si se toc marut.Intr-un bol de sticla puneti filadelfia ,usturoiul,busuiogul,sarea ,piperul si uleiul de masline.Amestecati toate ingredientele cu o furculita.Pe un carpator intindeti feliile de prosciutto si le ungeti cu compozitia de filadelfia.Invartiti feliile de prosciutto si cu un cutit taiatile pe jumatate.Se pun pe o farfurie intinsa si se servesc reci.Acest antipast se poate servi cu pepene galbel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulade cu Prosciutto e Filadelfia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • Marta Gabriela Abdelhafiz , 07 iunie 2013

    Mi-a placut reteta Bun pentru musafiri

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2009

    Arata foarte bine. Cred ca sunt foarte gustoase ruladele

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

    Cred ca este bun.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

      Reteta este foarte interesanta!

    • Ramona

      Ramona (Chef de cuisine) , 18 iulie 2009

      Arata foarte bine! Sigur am sa incerc si eu!

    • juliya

      juliya (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Interesanta reteta, interesanta exprimare!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 catel de usturoi 4-5 frunze de busuiog 300 gr.de filadelfia 2 linguri de ulei de masline 6 felii de prosciutto(daca se poate de Parma) sare piper

Raporteaza reteta

Retete
de LaviLov
CAPSUNI CU VIN ALB

CAPSUNI CU VIN ALB

Spalati capsuni,lasati sa se scurga de apa si ii taiati in jumatate sau in 4 .Puneti capsuni intr-un

4 voturi    4 comentarii
20 min
Salate de fructe
CASTRAVETI CU IAURT

CASTRAVETI CU IAURT

Curatati castraveti de coaja si taiati in felii rotunde fine.Puneti intr-un castron larg si acoperitii

3 voturi    1 comentariu
30 min
Salate reci
PUI IMPANAT LA CUPTOR

PUI IMPANAT LA CUPTOR

Scaldati cuptorul la 200°C.Intre timp amestecati pezmetul cu patranjelul tocat si cu parmizanu.Da-ti

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Arata foarte bine. Cred ca sunt foarte gustoase ruladele

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada cu carne si spanac