Separi albusurile de galbenusuri,bati spuma albusurile pui zaharul lingura cu lingura si bati pana se intareste bezeaua.
Adaugi galbenusurile treptat,faina, uleiul si praful de copt amestecand usor de jos in sus.
Torni compozitia intr-o tava unsa si tapetata si o dai la cuptor pt 30 de min. la foc mic.
Rastorni blatul pe un servetel umed si indepartezi hartia de copt sau staniolul.Rulezi blatul impreuna cu servetelul.
Se deruleaza blatul racit si se intinde ciocolata apoi se ruleaza din nou.
Se decoreaza cu glazura de cicolata preparata exact ca pe plic si se preseaza apoi cu nuca de cocos.
Se da la rece 3-4 ore o tai feli si se poate servi.
Pofta Buna!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii