autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

rulou cu crenvrusti

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
crenvrusti, foietaj crud, oua, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Crenvrustii se prajesc 10 min in ulei si se lasa sa se raceasca. Foietajul se intinde intr-o foaie groasa care sa taie in fasii lungi de 20-25 cm si late de 2-3 cm.
In aceste fasii se ruleaza crenvrustii , se asaza in tava in care s-au fript, se ung cu ou deasupra si se coc la cuptor , la foc iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "rulou cu crenvrusti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulouri de dovlecel cu cascaval

Rulouri de dovlecel cu cascaval

Curatam dovlecelul si-l taiem in felii de aprox. 50mm. Presaram sare peste el si-l lasam asa timp

11 voturi    12 comentarii
30 min
Aperitive
Cosulete cu legume si ceapa rosie

Cosulete cu legume si ceapa rosie

1Se prepara din faina amestecata cu margarina sau untul moale,sare si oul batut,un aluat omogen care

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • crenvrusti
  • foietaj crud
  • oua
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Tarta cu dovlecei si telemea