rulou cu crenvrusti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • crenvrusti
  • foietaj crud
  • oua
  • ulei

Mod de preparare

Crenvrustii se prajesc 10 min in ulei si se lasa sa se raceasca. Foietajul se intinde intr-o foaie groasa care sa taie in fasii lungi de 20-25 cm si late de 2-3 cm.

In aceste fasii se ruleaza crenvrustii , se asaza in tava in care s-au fript, se ung cu ou deasupra si se coc la cuptor , la foc iute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor