autor:

Vekas

» » Aperitive

RULOU DE SUNCA IN ASPIC

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iulie 2008

Ingrediente
250g.sunca,, 150g.aspic,, 100g.maioneza,, 750g.salata de Boeuf,, 1 gogosar in otet,, 1 castravecior in otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1. Pe un platou se face un pat din salata de Boeuf, in strat subtire. Se taie in felii foarte subtiri sunca. Pe fiecare felie se pune putina salata de Boeuf, se ruleaza si se aranjeaza peste patul de salata.
2. Se glaseaza cu aspic. Se orneaza cu maioneza pe margini, iar intre rulouri si marginea patului de salata se decoreaza cu aspic tocat marunt, cu felii de gogosar in otet si cu castraveciori.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOU DE SUNCA IN ASPIC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 250g.sunca,
  • 150g.aspic,
  • 100g.maioneza,
  • 750g.salata de Boeuf,
  • 1 gogosar in otet,
  • 1 castravecior in otet

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
chiftelute inteligente