autor:

Vekas

» » Aperitive

RULOU DE SUNCA IN ASPIC

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iulie 2008

Ingrediente
250g.sunca,, 150g.aspic,, 100g.maioneza,, 750g.salata de Boeuf,, 1 gogosar in otet,, 1 castravecior in otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1. Pe un platou se face un pat din salata de Boeuf, in strat subtire. Se taie in felii foarte subtiri sunca. Pe fiecare felie se pune putina salata de Boeuf, se ruleaza si se aranjeaza peste patul de salata.
2. Se glaseaza cu aspic. Se orneaza cu maioneza pe margini, iar intre rulouri si marginea patului de salata se decoreaza cu aspic tocat marunt, cu felii de gogosar in otet si cu castraveciori.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOU DE SUNCA IN ASPIC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftelute cu maioneza si ceapa

Piftelute cu maioneza si ceapa

Dau pe robot carnea, costita, painea,ceapa,pesmetul,condimentele, ouale. Modelez bile pe care le

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Rulouri su sunca si pasta de branza

Rulouri su sunca si pasta de branza

Sunca se feliaza si se sterge cu un servetel uscat. Se intinde pe sunca si se pune castravetele taiat

6 voturi    9 comentarii
15 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 250g.sunca,
  • 150g.aspic,
  • 100g.maioneza,
  • 750g.salata de Boeuf,
  • 1 gogosar in otet,
  • 1 castravecior in otet

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cosulete din parmezan cu piept de pui si bacon