Carnea tocata se amesteca cu ceapa, piper, oua, sare si patrunjel verde. Compozitia obtinuta se imparte in doua , se asaza peste bucata de prapur si se ruleaza. Ruloul obtinut se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se unge ruloul cu ulei si pe el se asaza felii de morcovi, pastarnac si patrunjel radacina apoi se introduce la cuptor. Ruloul fript se scoate pe un platou se lasa sa se raceasca si se portioneaza. Sosul se prepara in 50 ml de ulei , in care se adauga faina dizolvata in apa rece, supa de oase, smantana si sare.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii