autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

rulou din carne tocata de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ceapa, oua, patrunjel verde, morcovi, pastarnac si patrunjel radacina, piper, smantana, faina, prapur de porc, ulei, supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, piper, oua, sare si patrunjel verde. Compozitia obtinuta se imparte in doua , se asaza peste bucata de prapur si se ruleaza. Ruloul obtinut se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se unge ruloul cu ulei si pe el se asaza felii de morcovi, pastarnac si patrunjel radacina apoi se introduce la cuptor. Ruloul fript se scoate pe un platou se lasa sa se raceasca si se portioneaza. Sosul se prepara in 50 ml de ulei , in care se adauga faina dizolvata in apa rece, supa de oase, smantana si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "rulou din carne tocata de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci gratinate

Ciuperci gratinate

Baconul taiat cubulete se caleste cu partea alba de la ceapa si cu ciupercile taiate cubulete mai

3 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Barcute din cartofi,umplute cu urda

Barcute din cartofi,umplute cu urda

Fierbi grisul cu laptele si dupa ce s-a ingrosat,il dai deoparte si-l lasi la racit.Il amesteci cu

6 voturi    9 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de porc
  • ceapa
  • oua
  • patrunjel verde
  • morcovi
  • pastarnac si patrunjel radacina
  • piper
  • smantana
  • faina
  • prapur de porc
  • ulei
  • supa de oase

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Dovlecei pane