autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

rulou din carne tocata de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ceapa, oua, patrunjel verde, morcovi, pastarnac si patrunjel radacina, piper, smantana, faina, prapur de porc, ulei, supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, piper, oua, sare si patrunjel verde. Compozitia obtinuta se imparte in doua , se asaza peste bucata de prapur si se ruleaza. Ruloul obtinut se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se unge ruloul cu ulei si pe el se asaza felii de morcovi, pastarnac si patrunjel radacina apoi se introduce la cuptor. Ruloul fript se scoate pe un platou se lasa sa se raceasca si se portioneaza. Sosul se prepara in 50 ml de ulei , in care se adauga faina dizolvata in apa rece, supa de oase, smantana si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "rulou din carne tocata de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Gustare etajata

Gustare etajata

1)Tai fiecare felie de paine in 4 si le frigi pe tabla sau la cuptor, tai rosia cubulete, o treci

4 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive
Orez cu legume

Orez cu legume

ardeiul,ceapa rosia ,morcovul,se razalesc.. usturoiul se preseaza,,si casleste apoi se adauga legumele

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de porc
  • ceapa
  • oua
  • patrunjel verde
  • morcovi
  • pastarnac si patrunjel radacina
  • piper
  • smantana
  • faina
  • prapur de porc
  • ulei
  • supa de oase

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
PLACINTA CU VARZA