Reteta postata pe: 10 aprilie 2015
Ingrediente
500 gr dovlecei, 4 oua, 10 felii sunca, 250 gr crema branza, 2 linguri parmezan ras, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Spalam dovleceii, ii uscam si ii radem, dupa care ii saram si ii lasam sa elimine lichidul pentru 20 min. Intre timp batem ouale, saram, piparam si amestecam cu cascavalul ras. Scurgem dovleceii cu mainile de lichidul in exces si ii amestecam cu ouale batute. Luam tava de cuptor, o tapetam cu hartie de copt si turnam compozitia rezultata, repartizand-o uniform pe toata suprafata. Dam la cuptorul preincalzit (180 grade) pentru 20 minute. Scoatem din cuptor si lasam sa se racoreasca direct pe tava. Dupa care ungem „blatul” obtinut cu cascavalul moale si distribuim felioarele de sunca. Rulam cu ajutorul hartiei de copt, invelim ruloul obtinut in folie alimentara si punem in frigider pentru cel putin 2 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou din dovlecei" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pt.blat se foloseste o tava de 33/37(eu folosesc tava de la aragaz).
Albusurile de la cele 6 oua
24 voturi
3 comentarii
9h
Pe fiecare frunza de vita se aseaza cate o felie de branza,o felie de cascaval si se impaturesc,impacheteaza
12 voturi
14 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Excelent, l-am testat. De asemenea, l-am facut si punand in loc de sunca somon afumat. E super! , 17 iulie 2017
Excelent, l-am testat. De asemenea, l-am facut si punand in loc de sunca somon afumat. E super!
Lina Gherdelescu , 22 iunie 2015
Mihaela, am uitat sa scriu felul de cascaval in reteta, dar vezi ca am adaugat mai apoi un comentariu in care am mentionat Philadelphia. Am gatit acest rulou de mai multe ori si am incercat si alte marci de cascaval, mai economice ca si pret, dar trebuie sa recunosc ca doar Philadelphia este la inaltime.
Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 20 iunie 2015
Imi place,am sa o fac sigur.
Mihaela Georgica , 26 aprilie 2015
Ce fel de cascaval? In reteta nu apare.
Lina Gherdelescu , 10 aprilie 2015
In reteta gasesti ingredientul "cascaval moale". Vrea sa insemne Philadelphia, robiola sau oricare alt cascaval care poate fi intins pe paine.