autor:

Lina_Gherdelescu

» » Aperitive

Rulou din dovlecei

Autor: Lina_Gherdelescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lina_Gherdelescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2015

Ingrediente
500 gr dovlecei, 4 oua, 10 felii sunca, 250 gr crema branza, 2 linguri parmezan ras, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

11 voturi

Mod de preparare

Spalam dovleceii, ii uscam si ii radem, dupa care ii saram si ii lasam sa elimine lichidul pentru 20 min. Intre timp batem ouale, saram, piparam si amestecam cu cascavalul ras. Scurgem dovleceii cu mainile de lichidul in exces si ii amestecam cu ouale batute. Luam tava de cuptor, o tapetam cu hartie de copt si turnam compozitia rezultata, repartizand-o uniform pe toata suprafata. Dam la cuptorul preincalzit (180 grade) pentru 20 minute. Scoatem din cuptor si lasam sa se racoreasca direct pe tava. Dupa care ungem „blatul” obtinut cu cascavalul moale si distribuim felioarele de sunca. Rulam cu ajutorul hartiei de copt, invelim ruloul obtinut in folie alimentara si punem in frigider pentru cel putin 2 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou din dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Lalele umplute cu crema de branza

Lalele umplute cu crema de branza

Ouale le punem intr-o cratita cu apa si le fierbem 8 minute din momentul in care apa clocoteste. Cand

3 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
CASCAVAL PANE

CASCAVAL PANE

Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau

24 voturi    12 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mary , 06 septembrie 2017

    Cascaval sau parmezan ? E confuz!!

  • Fara foto

    radulianluiziana (Bucatar) , 12 august 2017

    minunata reteta rulou din dovlecel multumesc

  • Fara foto

    Foarte bun , 09 august 2017

    Foarte bun

    • Fara foto

      Excelent, l-am testat. De asemenea, l-am facut si punand in loc de sunca somon afumat. E super! , 17 iulie 2017

      Excelent, l-am testat. De asemenea, l-am facut si punand in loc de sunca somon afumat. E super!

    • Fara foto

      Lina Gherdelescu , 22 iunie 2015

      Mihaela, am uitat sa scriu felul de cascaval in reteta, dar vezi ca am adaugat mai apoi un comentariu in care am mentionat Philadelphia. Am gatit acest rulou de mai multe ori si am incercat si alte marci de cascaval, mai economice ca si pret, dar trebuie sa recunosc ca doar Philadelphia este la inaltime.

    • Fara foto

      Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 20 iunie 2015

      Imi place,am sa o fac sigur.

    • Fara foto

      Mihaela Georgica , 26 aprilie 2015

      Ce fel de cascaval? In reteta nu apare.

    • Fara foto

      Lina Gherdelescu , 10 aprilie 2015

      In reteta gasesti ingredientul "cascaval moale". Vrea sa insemne Philadelphia, robiola sau oricare alt cascaval care poate fi intins pe paine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Mary

Cascaval sau parmezan ? E confuz!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite fine cu cascaval ras si parmezan