Spalam dovleceii, ii uscam si ii radem, dupa care ii saram si ii lasam sa elimine lichidul pentru 20 min. Intre timp batem ouale, saram, piparam si amestecam cu cascavalul ras. Scurgem dovleceii cu mainile de lichidul in exces si ii amestecam cu ouale batute. Luam tava de cuptor, o tapetam cu hartie de copt si turnam compozitia rezultata, repartizand-o uniform pe toata suprafata. Dam la cuptorul preincalzit (180 grade) pentru 20 minute. Scoatem din cuptor si lasam sa se racoreasca direct pe tava. Dupa care ungem „blatul” obtinut cu cascavalul moale si distribuim felioarele de sunca. Rulam cu ajutorul hartiei de copt, invelim ruloul obtinut in folie alimentara si punem in frigider pentru cel putin 2 ore.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii