autor:

Lina_Gherdelescu

» » Aperitive

Rulou din dovlecei

Autor: Lina_Gherdelescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lina_Gherdelescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2015

Ingrediente
500 gr dovlecei, 4 oua, 10 felii sunca, 250 gr crema branza, 2 linguri parmezan ras, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

11 voturi

Mod de preparare

Spalam dovleceii, ii uscam si ii radem, dupa care ii saram si ii lasam sa elimine lichidul pentru 20 min. Intre timp batem ouale, saram, piparam si amestecam cu cascavalul ras. Scurgem dovleceii cu mainile de lichidul in exces si ii amestecam cu ouale batute. Luam tava de cuptor, o tapetam cu hartie de copt si turnam compozitia rezultata, repartizand-o uniform pe toata suprafata. Dam la cuptorul preincalzit (180 grade) pentru 20 minute. Scoatem din cuptor si lasam sa se racoreasca direct pe tava. Dupa care ungem „blatul” obtinut cu cascavalul moale si distribuim felioarele de sunca. Rulam cu ajutorul hartiei de copt, invelim ruloul obtinut in folie alimentara si punem in frigider pentru cel putin 2 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou din dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • Mary , 06 septembrie 2017

    Cascaval sau parmezan ? E confuz!!

  • radulianluiziana (Bucatar) , 12 august 2017

    minunata reteta rulou din dovlecel multumesc

  • Foarte bun , 09 august 2017

    Foarte bun

    • Excelent, l-am testat. De asemenea, l-am facut si punand in loc de sunca somon afumat. E super! , 17 iulie 2017

      Excelent, l-am testat. De asemenea, l-am facut si punand in loc de sunca somon afumat. E super!

    • Lina Gherdelescu , 22 iunie 2015

      Mihaela, am uitat sa scriu felul de cascaval in reteta, dar vezi ca am adaugat mai apoi un comentariu in care am mentionat Philadelphia. Am gatit acest rulou de mai multe ori si am incercat si alte marci de cascaval, mai economice ca si pret, dar trebuie sa recunosc ca doar Philadelphia este la inaltime.

    • Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 20 iunie 2015

      Imi place,am sa o fac sigur.

    • Mihaela Georgica , 26 aprilie 2015

      Ce fel de cascaval? In reteta nu apare.

    • Lina Gherdelescu , 10 aprilie 2015

      In reteta gasesti ingredientul "cascaval moale". Vrea sa insemne Philadelphia, robiola sau oricare alt cascaval care poate fi intins pe paine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

11 voturi

Ingrediente

  • 500 gr dovlecei
  • 4 oua
  • 10 felii sunca
  • 250 gr crema branza
  • 2 linguri parmezan ras
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Mary

Cascaval sau parmezan ? E confuz!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Chifle cu branza si cartofi