autor:

Lina_Gherdelescu

» » Aperitive

Rulou din dovlecei

Autor: Lina_Gherdelescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lina_Gherdelescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2015

Ingrediente
500 gr dovlecei, 4 oua, 10 felii sunca, 250 gr crema branza, 2 linguri parmezan ras, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

11 voturi

Mod de preparare

Spalam dovleceii, ii uscam si ii radem, dupa care ii saram si ii lasam sa elimine lichidul pentru 20 min. Intre timp batem ouale, saram, piparam si amestecam cu cascavalul ras. Scurgem dovleceii cu mainile de lichidul in exces si ii amestecam cu ouale batute. Luam tava de cuptor, o tapetam cu hartie de copt si turnam compozitia rezultata, repartizand-o uniform pe toata suprafata. Dam la cuptorul preincalzit (180 grade) pentru 20 minute. Scoatem din cuptor si lasam sa se racoreasca direct pe tava. Dupa care ungem „blatul” obtinut cu cascavalul moale si distribuim felioarele de sunca. Rulam cu ajutorul hartiei de copt, invelim ruloul obtinut in folie alimentara si punem in frigider pentru cel putin 2 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou din dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Telemea de vaca

Telemea de vaca

Avem nevoie de 3 litri de lapte. Fierbem laptele. Dintr-un litru de lapte pregatim iaurt. Eu am

18 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu brinza
Cascaval umplut

Cascaval umplut

Intr-un bol se pune cascavalul taiat sa se topeasca la microunde;se pregateste un pat din 4buc.de

9 voturi    6 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mary , 06 septembrie 2017

    Cascaval sau parmezan ? E confuz!!

  • Fara foto

    radulianluiziana (Bucatar) , 12 august 2017

    minunata reteta rulou din dovlecel multumesc

  • Fara foto

    Foarte bun , 09 august 2017

    Foarte bun

    • Fara foto

      Excelent, l-am testat. De asemenea, l-am facut si punand in loc de sunca somon afumat. E super! , 17 iulie 2017

      Excelent, l-am testat. De asemenea, l-am facut si punand in loc de sunca somon afumat. E super!

    • Fara foto

      Lina Gherdelescu , 22 iunie 2015

      Mihaela, am uitat sa scriu felul de cascaval in reteta, dar vezi ca am adaugat mai apoi un comentariu in care am mentionat Philadelphia. Am gatit acest rulou de mai multe ori si am incercat si alte marci de cascaval, mai economice ca si pret, dar trebuie sa recunosc ca doar Philadelphia este la inaltime.

    • Fara foto

      Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 20 iunie 2015

      Imi place,am sa o fac sigur.

    • Fara foto

      Mihaela Georgica , 26 aprilie 2015

      Ce fel de cascaval? In reteta nu apare.

    • Fara foto

      Lina Gherdelescu , 10 aprilie 2015

      In reteta gasesti ingredientul "cascaval moale". Vrea sa insemne Philadelphia, robiola sau oricare alt cascaval care poate fi intins pe paine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Mary

Cascaval sau parmezan ? E confuz!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta Bucuria Culorilor