autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

rulou din stavrid cu salata

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
stavrid cu cap, cartofi, morcovi, ceapa, castraveti, mazare, mustar,, patrunjel verde, piper, sare, foi de dafin, maioneza, aspic

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Rulourile de peste se fierb in apa cu ceapa , foi de dafin cu sare cca 10 min si se racesc. Salata a la rus se preparara astfel:cartofii, morcovii, castravetii si mazarea se amesteca cu maioneza, se adauga mustar,piper,sare,amestecandu-se pana ce se obtine o compozitie omogena.Salata obtinuta se asaza pe platou , deasupra se pun rulourile de peste se orneaza cu maioneza , morcovi , patrunjel verde si se innapeaza cu aspic.
Daca ti-a placut reteta noastra "rulou din stavrid cu salata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Bruschete cu rosii

Bruschete cu rosii

Ceva simplu si fresh, de weekend. Fara alte introduceri, bruschete cu rosii. Se pot servi alaturi

13 voturi    2 comentarii
10 min
Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ciupercile le spalam si le lasam pe un prosopel curat sa se scurga apa. Scoatem coditele si le taiem

4 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Tort aperitiv cu legume