Rulourile de peste se fierb in apa cu ceapa , foi de dafin cu sare cca 10 min si se racesc. Salata a la rus se preparara astfel:cartofii, morcovii, castravetii si mazarea se amesteca cu maioneza, se adauga mustar,piper,sare,amestecandu-se pana ce se obtine o compozitie omogena.Salata obtinuta se asaza pe platou , deasupra se pun rulourile de peste se orneaza cu maioneza , morcovi , patrunjel verde si se innapeaza cu aspic.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii