autor:

Daniela_Gherca

» » , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rulouri aperitiv din dovlecel verde

Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2016

Ingrediente
1 dovlecel verde, 100-120g telemea de vaca sarata, 50g mozzarella, 1 bucatica ardei rosu, oregano, cascaval ras (ementaler am pus eu)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

O metoda geniala de a prepara dovleceii! Sunt gustosi si nu se fac greu deloc! Va puteti juca cu ingredientele: in umplutura puteti pune marar, rosii, patrunjel sau ce va mai place! Sunt tare bune!

Pentru inceput spalam dovlecelul, il stergem si il taiem felii subtiri pe lungime.
Intr-o tigaie grill, asezam feliile de dovlecel si le frigem cateva minute pe o parte si alte cateva minute pe cealalta parte, apoi le punem intr-un bol/oala acoperite cu capac timp de 5-10 minute atat cat
pregatim umplutura.
Branza telemea o maruntim cu o furculita si peste adaugam ardeiul rosu taiat cubulete si mozzarella rasa (daca aveti mozzarella proaspata, o maruntiti cu furculita, impreuna cu telemeaua).
Luam cate o felie de dovlecel din oala cu capac, presaram putin oregano si asezam la un capat cate o lingura din umplutura, apoi rulam usor, pana obtinem un rulou frumos umplut cu braza :D
Asezam rulourile obtinute intr-o tava tapetata cu hartie de copt si presaram deasupra cascaval ras.
Dam la cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute, in fuctie de cuptorul fiecaruia!
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri aperitiv din dovlecel verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca cu varza acra si orez

Budinca cu varza acra si orez

Spalam varza si daca este cazul o lasam la desarat in apa rece.Se scurge bine varza de apa si apoi

3 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui Puttanesca

Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel verde
  • 100-120g telemea de vaca sarata
  • 50g mozzarella
  • 1 bucatica ardei rosu
  • oregano
  • cascaval ras (ementaler am pus eu)

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela_Gherca
Toba de pui

Toba de pui

Taiem pulpele si pieptul fasii lungi si subtiri le condimendam cu boia dulce, usturoi granule( se

18 voturi    3 comentarii
1h
Retete de Pasti
Tort la metru cu glazura de lamaie

Tort la metru cu glazura de lamaie

Pentru aluat: Separam ouale, batem albusurile cu praful de sare si zaharul, adaugam treptat cate

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Drob de pui

Drob de pui

Am pus la fiert inimile si pipotele in apa rece cu sare, intre timp le-am spumat si cand au fiert

8 voturi    1 comentariu
2h
Retete de Pasti
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Orez cremos cu parmezan Orez cremos cu parmezan

Pune uleiul la incins intr-un vas cu fund dublu (eu folosesc vas de tuci) Ceapa curatata si spalata o tai juliene. Cand uleiul e incins

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita