autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Rulouri aperitiv

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Ingrediente
un piept de pui, 50 g cascaval, 50 g costita, 4 fasii de gogosar in otet, faina de grau, un ou, sare, pentru prajit, facultativ: seminte de floarea soarelui sau susan

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

49 voturi

Mod de preparare

Feliez pieptul de pui.Obtin 4 portii pe care le bat cu ciocanul de carne.Asez intr-un capat o feliuta de costita peste care asez o felie de cascaval,peste care asez o fasie de gogosar. Rulez,trec prin faina,ou batut cu sare, piper si o lingura de ulei. Prajesc in ulei incins,scot rulourile prajite uniform pe servet de hartie.Daca doresc sa le tapetez cu susan sau seminte de floarea soarelui, le mai trec o data prin ou,apoi prin seminte si le mai prajesc numai cateva secunde sa nu se arda.Le scot pe servet de hartie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri aperitiv din dovlecel verde

Rulouri aperitiv din dovlecel verde

O metoda geniala de a prepara dovleceii! Sunt gustosi si nu se fac greu deloc! Va puteti juca cu

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulouri aperitiv, cu felii de paine toast

Rulouri aperitiv, cu felii de paine toast

Am preparat aceasta reteta de rulouri aperitiv cu paine fara gluten, dar se poate prepara cu orice

0 voturi    0 comentarii
15 min
Sandviciuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2010

    Ceva deosebit care merita incercat. Felicitari!

  • Fara foto

    Monica18 , 28 aprilie 2010

    o adevarata bunatate

  • diana

    diana (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    foarte buna reteta..super

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2010

      Am pregatit de Paste ,au fost super dar au disparut foarte repede !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      O prezentare pe cinste,de fapt toate retetle tale sunt superrrrr.Felicitari.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Sunt foarte bune !

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

      Foarte fine! Aromate!Prezentare impecabila.Ai votul meu.Mihaela

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Multumesc fetelor

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      Felicitari,sunt de acord cu Carmen.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Tare gustoase...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Draga Cely, arta si precizie in farfuria ta,tare mult imi place cum le ornezi si aranjezi.Felicitari, ai votul meu.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      arata foarte bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

49 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 50 g cascaval
  • 50 g costita
  • 4 fasii de gogosar in otet
  • faina de grau
  • un ou
  • sare, pentru prajit
  • facultativ: seminte de floarea soarelui sau susan

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

titza (Chef de cuisine)

Ceva deosebit care merita incercat. Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv cu branza si oua in cosulete de salata verde