autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Rulouri aperitiv

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Ingrediente
un piept de pui, 50 g cascaval, 50 g costita, 4 fasii de gogosar in otet, faina de grau, un ou, sare,piper,ulei pentru prajit, facultativ: seminte de floarea soarelui sau susan

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

49 voturi

Mod de preparare

Feliez pieptul de pui.Obtin 4 portii pe care le bat cu ciocanul de carne.Asez intr-un capat o feliuta de costita peste care asez o felie de cascaval,peste care asez o fasie de gogosar. Rulez,trec prin faina,ou batut cu sare, piper si o lingura de ulei. Prajesc in ulei incins,scot rulourile prajite uniform pe servet de hartie.Daca doresc sa le tapetez cu susan sau seminte de floarea soarelui, le mai trec o data prin ou,apoi prin seminte si le mai prajesc numai cateva secunde sa nu se arda.Le scot pe servet de hartie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri aperitiv, cu felii de paine toast

Rulouri aperitiv, cu felii de paine toast

Am preparat aceasta reteta de rulouri aperitiv cu paine fara gluten, dar se poate prepara cu orice

0 voturi    0 comentarii
15 min
Sandviciuri
Rulouri aperitiv cu legume trase la grill si branza

Rulouri aperitiv cu legume trase la grill si branza

Spălăm bine vânăta și dovlecelul și le tamponăm cu prosoape de hârtie absorbante. Le

0 voturi    0 comentarii
45 min
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2010

    Ceva deosebit care merita incercat. Felicitari!

  • Monica18 , 28 aprilie 2010

    o adevarata bunatate

  • diana

    diana (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    foarte buna reteta..super

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2010

      Am pregatit de Paste ,au fost super dar au disparut foarte repede !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      O prezentare pe cinste,de fapt toate retetle tale sunt superrrrr.Felicitari.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Sunt foarte bune !

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

      Foarte fine! Aromate!Prezentare impecabila.Ai votul meu.Mihaela

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Multumesc fetelor

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      Felicitari,sunt de acord cu Carmen.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Tare gustoase...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Draga Cely, arta si precizie in farfuria ta,tare mult imi place cum le ornezi si aranjezi.Felicitari, ai votul meu.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      arata foarte bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

49 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 50 g cascaval
  • 50 g costita
  • 4 fasii de gogosar in otet
  • faina de grau
  • un ou
  • sare,piper,ulei pentru prajit
  • facultativ: seminte de floarea soarelui sau susan

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

titza (Chef de cuisine)

Ceva deosebit care merita incercat. Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chec Aperitiv cu Piept de Pui