In feliile de sunca se aseaza jumatati de felii de brinza topita taiate pe diagonala si pastaile astfel incit capetele sa iasa putin in afara suncii presate. Se ruleaza si se prind cu o scobitoare pentru a nu se desfasura. Se pun intr-o tava cu folie de aluminiu unsa cu unt/ulei sau margarina. Ouale se bat foarte bine apoi se incorporeaza smintina, se condimenteaza dupa gust si se torna peste rulourile din tava. Deasupra, "ploaia de cascaval ras" care dupa coacere va forma o crusta aurie delicioasa. Pentru a da un aspect mai atragator, se poate presara putin marar tocat deasupra. Totul se da la cuptor pentru 10-15 minute.
Rulorile se servesc calde ca aperitiv insa pot face si deliciul unui fel doi cu garnitura de cartofi fierti cu un sos de smintina, brinza sarata si marar

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii