Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete. Ii punem la fiert in apa cu sare. Fierbem cartofii si ii pasam ca pentru pireu amestecandu-i cu sare, piper, marar si alte condimente. Cascavalul il taiem fasi subtiri. Din pireul rezultat luam o lingura plina si o intindem in palma, punem in mijloc fasia de cascaval si o imbracam in acest pireu formand un rulou. Din cand in cand mai udam palmele cu apa rece. Rulourile astfel rezultate le trecem prin ou batut cu sare si piper, apoi prin faina si le prajim in ulei incins.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii