Rulouri (chiftelute) din cartofi si cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulouri (chiftelute) din cartofi si cascaval

Ingrediente

  • 3-4 cartofi medii
  • 100 g cascaval
  • o bucatica de unt (cat o nuca)
  • faina
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • marar (eu din pacate am avut doar uscat)
  • alte condimente (optional)
  • ulei ptr prajit
  • ustensile:
  • mixer, 2 boluri, o craticioara ptr fiert cartofiorii, un vas cu apa rece, o tigaie si multa rabdare ptr format rulourile
  • PS: in loc de cascaval puteti folosi o branza tare

Mod de preparare

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete. Ii punem la fiert in apa cu sare. Fierbem cartofii si ii pasam ca pentru pireu amestecandu-i cu sare, piper, marar si alte condimente. Cascavalul il taiem fasi subtiri. Din pireul rezultat luam o lingura plina si o intindem in palma, punem in mijloc fasia de cascaval si o imbracam in acest pireu formand un rulou. Din cand in cand mai udam palmele cu apa rece. Rulourile astfel rezultate le trecem prin ou batut cu sare si piper, apoi prin faina si le prajim in ulei incins.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise