Reteta postata pe: 26 aprilie 2009
Ingrediente
Andive mijlocii, felii de sunca taiate mai subtiri, cascaval pentru ras pe deasupra, sare, piper si bucatele de unt.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se oparesc andivele curatate, in apa cu sare, si se taie in doua pe lung. Fiecare bucata se ruleaza intr-o felie de sunca, fixand ruloul la mijloc cu o scobitoare.
Se aseaza rulourile intr-un vas de Yena uns cu unt, se presara peste ele cascaval ras, sare, piper, bucatele de unt si se da la cuptorul incins 15-20 min.
Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOURI CU ANDIVE" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Fileurile de carne se bat cat mai subtire si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru.
Se
7 voturi
1 comentariu
30 min
Se spala si se curata de coaja vanata. Se taie in felii de aproximativ 1 cm. Feliile se dau cu sare
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate