autor:

Fara foto

» » Aperitive

RULOURI CU ANDIVE

Autor: Jeaneta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Jeaneta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Ingrediente
Andive mijlocii, felii de sunca taiate mai subtiri, cascaval pentru ras pe deasupra, sare, piper si bucatele de unt.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se oparesc andivele curatate, in apa cu sare, si se taie in doua pe lung. Fiecare bucata se ruleaza intr-o felie de sunca, fixand ruloul la mijloc cu o scobitoare.
Se aseaza rulourile intr-un vas de Yena uns cu unt, se presara peste ele cascaval ras, sare, piper, bucatele de unt si se da la cuptorul incins 15-20 min.
Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOURI CU ANDIVE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume

Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume

 Fileurile de carne se bat cat mai subtire si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se

7 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive
Salata de vinete prajite(specific arabesc)

Salata de vinete prajite(specific arabesc)

Vinetele se spala,se curata,se taie felii(de cca 1,5 cm grosime);feliile se presara cu sare si se

7 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Andive mijlocii
  • felii de sunca taiate mai subtiri
  • cascaval pentru ras pe deasupra
  • sare
  • piper si bucatele de unt.

Raporteaza reteta

Retete
de Jeaneta
SARMALUTE CU URDA IN FOI DE STEVIE (2)

SARMALUTE CU URDA IN FOI DE STEVIE (2)

Se amesteca urda cu verdeata tocata, grisul, ouale, sare si piper. Frunzele de stevie se oparesc

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ciuperci umplute