Se oparesc andivele curatate, in apa cu sare, si se taie in doua pe lung. Fiecare bucata se ruleaza intr-o felie de sunca, fixand ruloul la mijloc cu o scobitoare.
Se aseaza rulourile intr-un vas de Yena uns cu unt, se presara peste ele cascaval ras, sare, piper, bucatele de unt si se da la cuptorul incins 15-20 min.
Se servesc calde.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii