Rulouri cu ciuperci. Tocam ghebele marunt şi le prajim pentru 10 minute aproximativ, atat cat sa se rumeneasca usor.
Tocăm ghebele mărunt şi le prăjim pentru 10 minute aproximativ, atât cât să se rumenească uşor.
Întindem foile de plăcintă (aşezate una peste alta) şi le ungem cu un ou bătut spumă.
Presărăm jumătate din cantitatea de caşcaval şi ceapa verde tocată mărunt.
Adăugăm ghebele rumenite şi caşcavalul rămas.
Rulăm foile de plăcintă cu grijă. Le ungem deasupra cu un ou amestecat cu cele 2 linguri cu smântână.
Opţional, feliem ruloul din loc în loc, la distanţă egală
Se coace până ce se rumeneşte frumos. Se servesc la pachet, la scoala, la drum, oriunde sunt minunate! Poftă bună!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii