Rulouri cu ciuperci

Rulouri cu ciuperci. Tocam ghebele marunt şi le prajim pentru 10 minute aproximativ, atat cat sa se rumeneasca usor.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulouri cu ciuperci

Ingrediente

  • 200 gr ghebe
  • 2 fire de cepă verde
  • 4 foi de placintă
  • 200 gr caşcaval
  • 2 ouă mari
  • 2 linguri cu smântână

Mod de preparare

Tocăm ghebele mărunt şi le prăjim pentru 10 minute aproximativ, atât cât să se rumenească uşor.

Întindem foile de plăcintă (aşezate una peste alta) şi le ungem cu un ou bătut spumă.

Presărăm jumătate din cantitatea de caşcaval şi ceapa verde tocată mărunt.

Adăugăm ghebele rumenite şi caşcavalul rămas.

Rulăm foile de plăcintă cu grijă. Le ungem deasupra cu un ou amestecat cu cele 2 linguri cu smântână.

Opţional, feliem ruloul din loc în loc, la distanţă egală

Se coace până ce se rumeneşte frumos. Se servesc la pachet, la scoala, la drum, oriunde sunt minunate! Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise