Pentru sos
1. Se amesteca intr-un castron coaja rasa si zeama de lamaie cu menta si iaurtul, apoi se acopera si se pune sosul la rece pana cand se serveste.
Pentru rulouri
1. Se incalzeste cuptorul la 180ᵒC.
2. Fileul de peste se taie fasii (a cate 100 gr), se stropeste cu zeama de lamaie si se presara cu condiment pentru peste.
3. Intr-un vas, se amesteca faina cu 2 oua, sare si piper pana cand se va obtine un aluat omogen.Se intinde aluatul intr-o foaie patrata de 3-4mm grosime si se taie in patrate cu latura de 10 cm.
4. Pe fiecare patrat de aluat se pune cate o bucata din fileul de peste, apoi se ruleaza aluatul, se unge cu ou batut, iar deasupra se presara semintele de mac.
5. Rulourile se aseaza intr-o tava stropita cu apa si se dau la cuptor 35-40 minute.Rulourile se servesc calde cu sosul de iaurt.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii