rulouri cu peste afumat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g peste afumat
  • 100 g branza de vaci cu smantana
  • 1 lingura nuca macinata
  • 1 lingura stafide
  • 1 jumatate de telina rasa
  • 1 jumatate de morcov ras
  • 1 galbenuş de ou
  • 1 lingura de unt

Mod de preparare

Legumele se dau pe razatoarea mica si se scurg bine de zeama. Branza de vaci se freaca cu galbenusul de ou si unt, se adauga celelalte ingredinete si se pun in blender sau se amesteca manual. Pe fiecare file de peste afumat se pune aceasta compozitie apoi se ruleaza si se prinde fiecare rulou cu scobitori. Se dau la frigider pt.cateva ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise