Se fac clatitele din aluat putin mai gros ca de obicei, in care se pun cimbru, putin busuioc, piper si putin suc de rosii.
Amestecam branza cu mararul tocat, piper, suc lamaie si sare.
Asezam o clatita pe farfurie si intindem un strat subtire de branza.
Asezam deasupra somon cat sa acopere aproximativ toata clatita si apoi o rulam.
Taiem clatita in sase bucati, punem o felie de lamaie si le prindem cu scobitori. Repetam procesul cu celelalte clatite.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii