autor:

Cezar

» » Aperitive

Rulouri cu somon

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 februarie 2013

Ingrediente
-300 g somon afumat, -400 g cremă de brânză Louis D'or, -1 legătură ceapă verde, -suc de la 1/2 lămâie, -30 g iaurt de băut Boni, -sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Crema de branza se amesteca impreuna cu sucul de lamaie, iaurtul, sarea si piperul. Fileurile de somon se aseaza pe un platou si, cu ajutorul unei linguri, se pune o cantitate moderata din amestecul obtinut pe fiecare file. Somonul se ruleaza si se leaga cu o fasie subtire de ceapa verde, dupa care se lasa cel putin 2 ore la frigider.
Fileurile se scot din frigider si se servesc ca mic dejun sau ca aperitiv.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu somon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri de somon cu crema de branza

Rulouri de somon cu crema de branza

Se pune intr-un vas la fiert 100ml apa cu sare cand da in clocot se adauga aproximativ 3 lingurite

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

37 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • -300 g somon afumat
  • -400 g cremă de brânză Louis D'or
  • -1 legătură ceapă verde
  • -suc de la 1/2 lămâie
  • -30 g iaurt de băut Boni
  • -sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ficatei in prosciutto cu ciuperci