autor:

Cezar

» » Aperitive

Rulouri cu somon

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 februarie 2013

Ingrediente
-300 g somon afumat, -400 g cremă de brânză Louis D'or, -1 legătură ceapă verde, -suc de la 1/2 lămâie, -30 g iaurt de băut Boni, -sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Crema de branza se amesteca impreuna cu sucul de lamaie, iaurtul, sarea si piperul. Fileurile de somon se aseaza pe un platou si, cu ajutorul unei linguri, se pune o cantitate moderata din amestecul obtinut pe fiecare file. Somonul se ruleaza si se leaga cu o fasie subtire de ceapa verde, dupa care se lasa cel putin 2 ore la frigider.
Fileurile se scot din frigider si se servesc ca mic dejun sau ca aperitiv.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu somon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri de somon cu crema de branza

Rulouri de somon cu crema de branza

Se pune intr-un vas la fiert 100ml apa cu sare cand da in clocot se adauga aproximativ 3 lingurite

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Aperitiv

Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval

Se taie aluatul in patratele si apoi colturile patratului ca in poza. Se pune in mijloc o feliuta

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • -300 g somon afumat
  • -400 g cremă de brânză Louis D'or
  • -1 legătură ceapă verde
  • -suc de la 1/2 lămâie
  • -30 g iaurt de băut Boni
  • -sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chek aperitiv ,,MOZAIC''