Se preseaza painea pana devine subtire.Se unge mai intai cu maioneza ,apoi se adauga feliile de sunca presata si terminam cu salata verde.Rulam fiecare felie de paine cu grija si o invelim in folie transparenta sau de aluminiu.Se procedeaza la fel cu restul de paine si de ingrediente.Se baga la rece pana a doua zi.Se taie fiecare rulou in felii si se servesc ca aperitiv sau ca ornament.Eu de ex am ornat salata rusa cu aceste aperitive.Se pot umple cu mai multe ingrediente:ton cu maioneza si ou fiert taiat marunt,betisoare de surimi cu maioneza si ou fiert etc...depinde gusturile fiecaruia.Pofta buna!
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii