autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Rulouri cu sunca si salata verde

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Ingrediente
5 felii de paine pt tramezzini(sandvisuri), 200 gr de sunca presata felii, 3 linguri cu maioneza, frunze de salata verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Se preseaza painea pana devine subtire.Se unge mai intai cu maioneza ,apoi se adauga feliile de sunca presata si terminam cu salata verde.Rulam fiecare felie de paine cu grija si o invelim in folie transparenta sau de aluminiu.Se procedeaza la fel cu restul de paine si de ingrediente.Se baga la rece pana a doua zi.Se taie fiecare rulou in felii si se servesc ca aperitiv sau ca ornament.Eu de ex am ornat salata rusa cu aceste aperitive.Se pot umple cu mai multe ingrediente:ton cu maioneza si ou fiert taiat marunt,betisoare de surimi cu maioneza si ou fiert etc...depinde gusturile fiecaruia.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu sunca si salata verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piept de pui cu sunca si cascaval ( Cordon Bleu )

Piept de pui cu sunca si cascaval ( Cordon Bleu )

1.Dupa ce spalati pieptul de pui, lasati-l sa se scurga foarte bine.Bateti pieptul de pui la fel

9 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Carnaciori in foietaj

Carnaciori in foietaj

Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei. Taiem aluatul in fasii subtiri. Rulam pe

12 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • diana

    diana (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    foarte frumoase rulourile..

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    Foarte frumos.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2010

    i-mi place mult!merçi de idee

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2010

      super rapid si f bun .10cu felicitari:)

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2010

      un aperitiv simpatic !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • 5 felii de paine pt tramezzini(sandvisuri)
  • 200 gr de sunca presata felii
  • 3 linguri cu maioneza
  • frunze de salata verde

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

107 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

diana (Chef de cuisine)

foarte frumoase rulourile..

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
SFIHA CU CARNE TOCATA-arabic pizza