Reteta postata pe: 23 aprilie 2009
Ingrediente
200 gr sunca de praga, 100 gr branza telemea, 150 gr branza topita, 1 legatura ceapa verde, 20 gr ulei de masline, piper alb
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Branza telemea se da prin razatoare si se amesteca cu ceapa verde taiata marunt,branza topita,piper si ulei.Sunca se taie felii,apoi fiecare felie se indoaie in forma de cornet si se prinde cu o scobitoare ca sa nu se desfaca dupa care se umple cu compozitia de branza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu sunca si branza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Lasam aluatul de foietaj la dezghetat , la temperatura camerei, de seara pina dimineata.
Intindem
4 voturi
7 comentarii
50 min
Sunca se feliaza si se sterge cu un servetel uscat. Se intinde pe sunca si se pune castravetele taiat
6 voturi
9 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate