Rulouri cu sunca si cascaval. Topim untul, la foc mic. Adaugam macul şi amestecam usor.
Topim untul, la foc mic. Adăugam macul şi amestecăm uşor.
Întindem foile de plăcintă (aşezate una peste alta) şi le ungem cu ou bătut.
Întindem apoi feliile de bacon şi de caşcaval, presărăm ceapa verde şi rulăm cu grijă.
Pentru a nu se desface, prindem ruloul din loc în loc cu scobitori (pe care le scotem după feliere)..
Tăiem rondele potrivite şi le aşezăm într-o tava de copt.
Deasupra adăugăm untul cu mac.
Le coacem până ce se rumenesc frumos. Poftă bună!
Se pot consuma calde sau reci, sunt perfecte pentru pachet ori pentru drum!.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii