Rulouri cu sunca si cascaval

Rulouri cu sunca si cascaval,Un aperitiv rapid pentru care nu trebuie cantitati fixe.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulouri cu sunca si cascaval

Ingrediente

  • o bucata cascaval
  • o bucata sunca presata
  • un ou
  • o bucata aluat congelat
  • un ou pentru uns

Mod de preparare

Un aperitiv rapid pentru care nu trebuie cantitati fixe.

Lasam aluatul sa se decongeleze.Intre timp dam pe razatoare sunca si cascavalul, apoi le amestecam cu un ou.Intindem aceasta compozitie peste foaia de aluat si rulam.Taiem bucati de 4-5 cm si le asezam in formele de briose.Ungem fiecare rulou cu ou batut.

Introducem in cuptorul incins pana se rumenesc, aproximativ 30 minute.

Sunt bune si calde si reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise