Rulouri cu sunca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 persoane): 250 g branza de vaci,
  • 4 cepe verzi,
  • 1/2 lamaie,
  • 1 legatura marar verde,
  • 16 clatite mici (sarate, nu dulci),
  • 16 felii (potrivite) de sunca.

Mod de preparare

Amestecati - intr-un castron - branza de vaci cu mararul tocat marunt, ceapa taiata si zeama de lamaie si puneti-o deoparte.

Dupa ce ati prajit clatitele, lasati-le sa se raceasca, intindeti pe fiecare un strat de branza. Asezati deasupra cate o felie de sunca si rulati clatitele ceva mai strans.

Tineti clatitele cel putin o ora la frigider, taiati-le bucati mai mari si pastrati-le la rece intr-o cutie inchisa ermetic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise