autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulouri cu sunca

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 8 persoane): 250 g branza de vaci, , 4 cepe verzi, , 1/2 lamaie, , 1 legatura marar verde, , 16 clatite mici (sarate, nu dulci), , 16 felii (potrivite) de sunca.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Amestecati - intr-un castron - branza de vaci cu mararul tocat marunt, ceapa taiata si zeama de lamaie si puneti-o deoparte.
Dupa ce ati prajit clatitele, lasati-le sa se raceasca, intindeti pe fiecare un strat de branza. Asezati deasupra cate o felie de sunca si rulati clatitele ceva mai strans.
Tineti clatitele cel putin o ora la frigider, taiati-le bucati mai mari si pastrati-le la rece intr-o cutie inchisa ermetic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri din muschi de porc si sunca

Rulouri din muschi de porc si sunca

Daca muschiul de porc este bucata intreaga se taie felii subtiri care se bat putin cu ciocanul.Fiecare

9 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Rulouri din dovlecel si sunca

Rulouri din dovlecel si sunca

Din feliile de sunca taiem atatea fasii lunguiete, cate rulouri dorim, de asemenea taiem dovlecelul

2 voturi    2 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 persoane): 250 g branza de vaci
  • 4 cepe verzi
  • 1/2 lamaie
  • 1 legatura marar verde
  • 16 clatite mici (sarate
  • nu dulci)
  • 16 felii (potrivite) de sunca.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Puricei cu slaninuta gratinati