Rulouri cu sunca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 persoane): 250 g branza de vaci,
  • 4 cepe verzi,
  • 1/2 lamaie,
  • 1 legatura marar verde,
  • 16 clatite mici (sarate, nu dulci),
  • 16 felii (potrivite) de sunca.

Mod de preparare

Amestecati - intr-un castron - branza de vaci cu mararul tocat marunt, ceapa taiata si zeama de lamaie si puneti-o deoparte.

Dupa ce ati prajit clatitele, lasati-le sa se raceasca, intindeti pe fiecare un strat de branza. Asezati deasupra cate o felie de sunca si rulati clatitele ceva mai strans.

Tineti clatitele cel putin o ora la frigider, taiati-le bucati mai mari si pastrati-le la rece intr-o cutie inchisa ermetic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci