autor:

» » Aperitive

Rulouri cu sunca

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 8 persoane): 250 g branza de vaci, , 4 cepe verzi, , 1/2 lamaie, , 1 legatura marar verde, , 16 clatite mici (sarate, nu dulci), , 16 felii (potrivite) de sunca.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Amestecati - intr-un castron - branza de vaci cu mararul tocat marunt, ceapa taiata si zeama de lamaie si puneti-o deoparte.
Dupa ce ati prajit clatitele, lasati-le sa se raceasca, intindeti pe fiecare un strat de branza. Asezati deasupra cate o felie de sunca si rulati clatitele ceva mai strans.
Tineti clatitele cel putin o ora la frigider, taiati-le bucati mai mari si pastrati-le la rece intr-o cutie inchisa ermetic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri cu sunca si cascaval

Rulouri cu sunca si cascaval

Un aperitiv rapid pentru care nu trebuie cantitati fixe. Lasam aluatul sa se decongeleze.Intre timp

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Rulouri cu sunca si mozzarella

Rulouri cu sunca si mozzarella

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul si drojdia uscata. Amestecam, apoi turnam

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 persoane): 250 g branza de vaci
  • 4 cepe verzi
  • 1/2 lamaie
  • 1 legatura marar verde
  • 16 clatite mici (sarate
  • nu dulci)
  • 16 felii (potrivite) de sunca.

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Piept de pui cu sunca si cascaval ( Cordon Bleu )