autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

RULOURI DE BACON CU BRANZA

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2009

Ingrediente
15 felii de bacon taiate pe lung de 2mm grosime, 2 dovleci, 200 g telemea de capra, 1/2 lingurita oregano uscat, 1/2 lingurita rozmarin maruntit(optional), 50g seminte de pin, 1/2 lingurita boia dulce, 5 linguri ulei de masline, 15 betisoare pt.frigarui

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala dovleceii si se curata de coaja,apoi se taie pe lungime in felii aproximativ 2mm grosime ca si baconul(se pot taia cu aparatul de curatat coaja).Separat se rumenesc putin semintele de pin intr-o tigaie fara ulei(2 minute).
Telemeaua se taie bastonase (cat latimea baconului)si se presara cu boia.Pe fiecare felie de bacon se aseaza una de dovlecel,2 bucatele de telemea,se condimenteaza cu rozmarin si oregano,se pun cateva seminte de pin,apoi se ruleaza fiecare felie in parte,cat mai strans,Se fixeaza cu betisoare de frigaruie,sau scobitori,ca sa nu se desfaca la prajit.Se pune uleiul intr-o tigaie la incins si se prajesc rulourile pe ambele parti,timp de 2-3 minute,pana se rumenesc.Se servesc calde alaturi de o salata de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOURI DE BACON CU BRANZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulouri de dovlecei cu branza si bacon

Rulouri de dovlecei cu branza si bacon

Dovleceii se spala bine, se sterg si se taie felii subtiri. Branza se rade sau se faramiteaza cu

1 vot    0 comentarii
25 min
Mancaruri pentru copii
Frigarui pe scobitoare

Frigarui pe scobitoare

Se curata dovlecelul de coaja se taie rondele si se pune la prajit foarte putin, sa nu fie prea crud

7 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 august 2009

    Cred ca sunt un deliciu, eu sunt fan pentru dovlecei in orice forma sunt gatiti. Felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 15 felii de bacon taiate pe lung de 2mm grosime
  • 2 dovleci
  • 200 g telemea de capra
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurita rozmarin maruntit(optional)
  • 50g seminte de pin
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 5 linguri ulei de masline
  • 15 betisoare pt.frigarui

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Cred ca sunt un deliciu, eu sunt fan pentru dovlecei in orice forma sunt gatiti. Felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui