Ingrediente
15 felii de bacon taiate pe lung de 2mm grosime, 2 dovleci, 200 g telemea de capra, 1/2 lingurita oregano uscat, 1/2 lingurita rozmarin maruntit(optional), 50g seminte de pin, 1/2 lingurita boia dulce, 5 linguri ulei de masline, 15 betisoare pt.frigarui
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
1 vot
Mod de preparare
Telemeaua se taie bastonase (cat latimea baconului)si se presara cu boia.Pe fiecare felie de bacon se aseaza una de dovlecel,2 bucatele de telemea,se condimenteaza cu rozmarin si oregano,se pun cateva seminte de pin,apoi se ruleaza fiecare felie in parte,cat mai strans,Se fixeaza cu betisoare de frigaruie,sau scobitori,ca sa nu se desfaca la prajit.Se pune uleiul intr-o tigaie la incins si se prajesc rulourile pe ambele parti,timp de 2-3 minute,pana se rumenesc.Se servesc calde alaturi de o salata de rosii.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 august 2009
Cred ca sunt un deliciu, eu sunt fan pentru dovlecei in orice forma sunt gatiti. Felicitari.