autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

RULOURI DE BACON CU PRUNE AFUMATE

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
Ingrediente:, 24 felii de bacon, 24 de prune afumate, 50g unt, 1-2 catei de usturoi, 24 de leliute de paine(bagheta), 1 leg.patrunjel, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Puneti prunele pentru 1 ora in apa rece,ca sa se rehidrateze,apoi se scurg bine de apa.Puneti pe fiecare felie de bacon cate o pruna,rulati si prindeti cu scobitoari.Puneti rulourile pregatite intr-o tava intinsa,pe hartie pergament si puneti tava in cuptorul incins.Coaceti rulourile timp de 15-20 minute la foc mare.Prajiti feliile de paine pe fiecare parte,apoi frecati-le cu usturoi si le ungeti cu unt.Puneti pe fiecare felie cate o frunza de patrunjel si peste aceasta un rulou.Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOURI DE BACON CU PRUNE AFUMATE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 24 felii de bacon
  • 24 de prune afumate
  • 50g unt
  • 1-2 catei de usturoi
  • 24 de leliute de paine(bagheta)
  • 1 leg.patrunjel
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chec cu jambon