autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

RULOURI DE BACON CU PRUNE AFUMATE

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 mai 2009

Ingrediente
Ingrediente:, 24 felii de bacon, 24 de prune afumate, 50g unt, 1-2 catei de usturoi, 24 de leliute de paine(bagheta), 1 leg.patrunjel, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Puneti prunele pentru 1 ora in apa rece,ca sa se rehidrateze,apoi se scurg bine de apa.Puneti pe fiecare felie de bacon cate o pruna,rulati si prindeti cu scobitoari.Puneti rulourile pregatite intr-o tava intinsa,pe hartie pergament si puneti tava in cuptorul incins.Coaceti rulourile timp de 15-20 minute la foc mare.Prajiti feliile de paine pe fiecare parte,apoi frecati-le cu usturoi si le ungeti cu unt.Puneti pe fiecare felie cate o frunza de patrunjel si peste aceasta un rulou.Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOURI DE BACON CU PRUNE AFUMATE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 24 felii de bacon
  • 24 de prune afumate
  • 50g unt
  • 1-2 catei de usturoi
  • 24 de leliute de paine(bagheta)
  • 1 leg.patrunjel
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pateu de casa din ficat de curcan