Puneti prunele pentru 1 ora in apa rece,ca sa se rehidrateze,apoi se scurg bine de apa.Puneti pe fiecare felie de bacon cate o pruna,rulati si prindeti cu scobitoari.Puneti rulourile pregatite intr-o tava intinsa,pe hartie pergament si puneti tava in cuptorul incins.Coaceti rulourile timp de 15-20 minute la foc mare.Prajiti feliile de paine pe fiecare parte,apoi frecati-le cu usturoi si le ungeti cu unt.Puneti pe fiecare felie cate o frunza de patrunjel si peste aceasta un rulou.Se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii