Intr-un bol, amestecam cele 3 feluri de branza, cu mana. Impartim aluatul de branza in doua. Pregatim 2 foi de aluminiu.luam o bucata de aluat de branza si ii dam o forma cilindrica, ca un rulou si o asezam in foaia de alminiu si o inpachetam. La fel procedem si cu cealalta parte a compozitiei. Le punem la frigider pentru a se intari, cca 2 ore. Dupa 2 ore le scoatem din frigider,le scoatem din ambalaj si cu un cutit bine ascutit, le taiem in mici cilindrii.
Pregatim prima parte pentru ornat:-pe un platou intins,amestecam cele 3 feluri de piper.luam rulourile,unul cate unul si le rulam prin piper. Dupa ce s-a lipit pier pe rulouri, punem rulourile pe un carpator de lemn.
La fel procedam si pentru cea de-a 2-a ornare, pe un platou amestecam galbenusul si beikonul si rulam bucatile de branza. Se servesc ca aperitiv.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii