autor:

sapunaru laura

» » Aperitive

Rulouri de branza cu condimente si ierburi

Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 01 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 01 aprilie 2011

Ingrediente
Pentru prepararea rulourilor:, -200 gr branza boursin cu aroma de usturoi, -150 gr branza philadelphia, -100 gr branza de vaci grasa si sarata., Pentru ornat 1:, -o lingurita piper negru boabe,pisate putin,nu praf, -o lingurita piper alb boabe,la fel ca si cel negru, -o lingurita pier verde boabe,la fel ca si celelalte., Pentru ornat 2:, -50 gr beikon tocat marunt si prajit in tigaie, -3 galbenusuri de ou,fierte si date pe razatoare.

Dificultate: Redusa Timp: 2h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol, amestecam cele 3 feluri de branza, cu mana. Impartim aluatul de branza in doua. Pregatim 2 foi de aluminiu.luam o bucata de aluat de branza si ii dam o forma cilindrica, ca un rulou si o asezam in foaia de alminiu si o inpachetam. La fel procedem si cu cealalta parte a compozitiei. Le punem la frigider pentru a se intari, cca 2 ore. Dupa 2 ore le scoatem din frigider,le scoatem din ambalaj si cu un cutit bine ascutit, le taiem in mici cilindrii.

Pregatim prima parte pentru ornat:-pe un platou intins,amestecam cele 3 feluri de piper.luam rulourile,unul cate unul si le rulam prin piper. Dupa ce s-a lipit pier pe rulouri, punem rulourile pe un carpator de lemn.

La fel procedam si pentru cea de-a 2-a ornare, pe un platou amestecam galbenusul si beikonul si rulam bucatile de branza. Se servesc ca aperitiv.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de branza cu condimente si ierburi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placintele crocante

Placintele crocante

1. Se face umplutura din cas ras, ceapa verde tocata, marar tocat, 4 oua, piper si boia de ardei. 2.

10 voturi    13 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
“Labaneh” de Jerash in ulei de masline-“Labaneh makbouseh bil zayit”

“Labaneh” de Jerash in ulei de masline-“Labaneh makbouseh bil zayit”

Prepararea iaurtului(”laban”) Se incalzeste laptele la foc mic pana fierbe; se lasa sa se raceasca

5 voturi    5 comentarii
96h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru prepararea rulourilor:
  • -200 gr branza boursin cu aroma de usturoi
  • -150 gr branza philadelphia
  • -100 gr branza de vaci grasa si sarata.
  • Pentru ornat 1:
  • -o lingurita piper negru boabe,pisate putin,nu praf
  • -o lingurita piper alb boabe,la fel ca si cel negru
  • -o lingurita pier verde boabe,la fel ca si celelalte.
  • Pentru ornat 2:
  • -50 gr beikon tocat marunt si prajit in tigaie
  • -3 galbenusuri de ou,fierte si date pe razatoare.

Raporteaza reteta

Retete
de sapunaru laura
Placinta cu spanac, branza feta si orez

Placinta cu spanac, branza feta si orez

Umplutura: Calim ceapa, adaugam spanacul, care a fost fiert,scurs si tocat,punem cca o cana apa si

17 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Se spala spanacul bine, bine, se fierbe, se strecoara, se taie cat de marunt. Se caleste ceapa in

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, adaugam si sucul de portocale, coniacul, coaja rasa de portocale,

12 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
“Labaneh” cu ierburi aromate