autor:

sapunaru laura

» » Aperitive

Rulouri de branza cu condimente si ierburi

Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 01 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 01 aprilie 2011

Ingrediente
Pentru prepararea rulourilor:, -200 gr branza boursin cu aroma de usturoi, -150 gr branza philadelphia, -100 gr branza de vaci grasa si sarata., Pentru ornat 1:, -o lingurita piper negru boabe,pisate putin,nu praf, -o lingurita piper alb boabe,la fel ca si cel negru, -o lingurita pier verde boabe,la fel ca si celelalte., Pentru ornat 2:, -50 gr beikon tocat marunt si prajit in tigaie, -3 galbenusuri de ou,fierte si date pe razatoare.

Dificultate: Redusa Timp: 2h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol, amestecam cele 3 feluri de branza, cu mana. Impartim aluatul de branza in doua. Pregatim 2 foi de aluminiu.luam o bucata de aluat de branza si ii dam o forma cilindrica, ca un rulou si o asezam in foaia de alminiu si o inpachetam. La fel procedem si cu cealalta parte a compozitiei. Le punem la frigider pentru a se intari, cca 2 ore. Dupa 2 ore le scoatem din frigider,le scoatem din ambalaj si cu un cutit bine ascutit, le taiem in mici cilindrii.

Pregatim prima parte pentru ornat:-pe un platou intins,amestecam cele 3 feluri de piper.luam rulourile,unul cate unul si le rulam prin piper. Dupa ce s-a lipit pier pe rulouri, punem rulourile pe un carpator de lemn.

La fel procedam si pentru cea de-a 2-a ornare, pe un platou amestecam galbenusul si beikonul si rulam bucatile de branza. Se servesc ca aperitiv.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de branza cu condimente si ierburi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mamaliga cu branza (Paturi)

Mamaliga cu branza (Paturi)

Se pune apa la fiert cu sare. Intre timp se taie feliute slanina si se prajeste. Apoi salamul se

6 voturi    6 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Quiche cu spanac

Quiche cu spanac

Se framanta un aluat din toate ingredientele.Se formeaza o bila care se lasa la rece pentru 30 de

23 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru prepararea rulourilor:
  • -200 gr branza boursin cu aroma de usturoi
  • -150 gr branza philadelphia
  • -100 gr branza de vaci grasa si sarata.
  • Pentru ornat 1:
  • -o lingurita piper negru boabe,pisate putin,nu praf
  • -o lingurita piper alb boabe,la fel ca si cel negru
  • -o lingurita pier verde boabe,la fel ca si celelalte.
  • Pentru ornat 2:
  • -50 gr beikon tocat marunt si prajit in tigaie
  • -3 galbenusuri de ou,fierte si date pe razatoare.

Raporteaza reteta

Retete
de sapunaru laura
Placinta cu spanac, branza feta si orez

Placinta cu spanac, branza feta si orez

Umplutura: Calim ceapa, adaugam spanacul, care a fost fiert,scurs si tocat,punem cca o cana apa si

18 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Se spala spanacul bine, bine, se fierbe, se strecoara, se taie cat de marunt. Se caleste ceapa in

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, adaugam si sucul de portocale, coniacul, coaja rasa de portocale,

13 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
acadele cu parmezan