autor:

zana b.

» » Aperitive

Rulouri de cartofi umplute cu gulii

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
8oog cartofi,450g gulii,2 cepe, rosie,sare,piper,oregano,100g faina ,1 ou,100g smantana

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja ,apoi se paseaza;se amesteca cu faina,ou si sare.Se intind foi de 10x20,pe care se pune urmatoarea compozitie:ceapa tocata se caleste in ulei,se pune sare,piper,oregano si guliile rase.Dupa 5 minute,se pune rosia taiata cuburi si se fierb impreuna.Rece se amesteca cu smantana.Se umplu foile si se ruleaza.Se pun in forma unsa.Se presara cu cascaval si se coc 40 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de cartofi umplute cu gulii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Budinca de spanac

Budinca de spanac

Se scoate spanacul congelat si se lasa la dezghetat intr-o strecuratoare. Separat amestecam toate

8 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Barcute de dovlecei

Barcute de dovlecei

Dovlecelul se spala, se taie pe din doua. Se scobeste miezul cu o lingura, apoi se scoate miezul

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

    Frunzele de la gulii nu se arunca, pot fi folosite la fel ca cele de spanac.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8oog cartofi,450g gulii,2 cepe, rosie,sare,piper,oregano,100g faina ,1 ou,100g smantana

Raporteaza reteta

zana b.

zana b. (Chef de cuisine)

Frunzele de la gulii nu se arunca, pot fi folosite la fel ca cele de spanac.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Salata cu piept de pui la gratar