Cartofii se fierb in coaja ,apoi se paseaza;se amesteca cu faina,ou si sare.Se intind foi de 10x20,pe care se pune urmatoarea compozitie:ceapa tocata se caleste in ulei,se pune sare,piper,oregano si guliile rase.Dupa 5 minute,se pune rosia taiata cuburi si se fierb impreuna.Rece se amesteca cu smantana.Se umplu foile si se ruleaza.Se pun in forma unsa.Se presara cu cascaval si se coc 40 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii