Intr-un vas, pune branza la desarat, dupa care paseaz-o cu ruculita sau trece-o printr-o sita. Adauga smantana, branza de vaci, untul si un praf de sare si piper.
Amesteca energic pana obtii o crema omogena. Pune apoi ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit. Lasa la rece 15 minute. Intre timp, spala castravetii, sterge-i cu un servet, dupa care taie-i in felii pe lungime, potrivit de groase.
Condimenteaza-le cu sare si piper. Pe fiecare felie de castraveti pune cate 1-2 linguri cu crema de branza si ruleaza usor. Prinde fircare rulou cu scobitoare si lasa la rece pana sosesc musafirii.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii