1. Se amesteca faina cu laptele si apa minerala. Se adauga oul, sarea si se amesteca bine. Se coc 12 clatite din aceasta compozitie.
2. Peste fiecara clatita se pune cate o felie de cas, se presara verdeata tocata fin (marar si patrunjel), se pune cate o felie de sunca si se ruleaza, inchizindu-se la capete la fel ca sarmalele.
3. Se aseaza rulourile de clatite intr-un vas de Jena uns cu unt. Se stropesc cu smantana, se presara casul ras si se dau la cuptorul incins pentru 10 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii