1. Se amesteca faina cu laptele si apa minerala. Se adauga oul, sarea si se amesteca bine. Se coc 12 clatite din aceasta compozitie.
2. Peste fiecara clatita se pune cate o felie de cas, se presara verdeata tocata fin (marar si patrunjel), se pune cate o felie de sunca si se ruleaza, inchizindu-se la capete la fel ca sarmalele.
3. Se aseaza rulourile de clatite intr-un vas de Jena uns cu unt. Se stropesc cu smantana, se presara casul ras si se dau la cuptorul incins pentru 10 minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii