autor:

valentina ionita

» » , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

RULOURI DE DOVLECEI CU BACON

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
4 dovlecei, cca 200 g cascaval, cca 200 g branza telemea, bacon feliat pe lungime in felii subtiri

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

24 voturi

Mod de preparare

Se aleg dovlecei tineri sau trufanda cum se spune in popor.Se spala,se taie la capete,apoi pe jumatate.
Se scobesc cu grija si se umple pe la ambele capete cu felii de cascaval si felii de branza telemea.Dupa ce s-au umplut,se infasoara in felii de bacon si se prin in scobitori.Se stropesc cu putin ulei de masline ,se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos cca 25 min...
Se servesc cu garnitura de cartofi fierti natur,cartofi copti,ciuperci si cu o salata asortata...
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOURI DE DOVLECEI CU BACON" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulouri de dovlecei cu branza si bacon

Rulouri de dovlecei cu branza si bacon

Dovleceii se spala bine, se sterg si se taie felii subtiri. Branza se rade sau se faramiteaza cu

1 vot    0 comentarii
25 min
Mancaruri pentru copii
Tarta cu smochine si mascarpone

Tarta cu smochine si mascarpone

Punem ouale intr-un bol. Adaugam zaharul pudra si branza mascarpone si amestecam cu mixerul timp

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

    O sa-ti placa cu siguranta...

  • Fara foto

    Mihaela76 (Chef de cuisine) , 21 iulie 2010

    Felicitari pentru fotografiile pentru fiecare etapa si pentru rezultatul final. Trebuie sa fac si eu neaparat.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

    Multumesc...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

      Ooooooooooo dar trebuie sa fie tare buni ! Felicitari pentru idee...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Multumesc...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Un deliciu

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Ce combinatie delicioasa trebuie sa fie ............imi place tare mult cum arata .

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Multumesc mult...

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

      Buna reteta,am sa o incerc. Chiar la prima petrecere.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Interesanta idee.Felicitari!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

      Felicitari, cred ca sunt super-gustosi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

24 voturi

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • cca 200 g cascaval
  • cca 200 g branza telemea
  • bacon feliat pe lungime in felii subtiri

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

O sa-ti placa cu siguranta...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Mancare scazuta cu dovlecei si pastai, de post