Ingrediente
4 dovlecei, cca 200 g cascaval, cca 200 g branza telemea, bacon feliat pe lungime in felii subtiri
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
24 voturi
Mod de preparare
Se scobesc cu grija si se umple pe la ambele capete cu felii de cascaval si felii de branza telemea.Dupa ce s-au umplut,se infasoara in felii de bacon si se prin in scobitori.Se stropesc cu putin ulei de masline ,se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos cca 25 min...
Se servesc cu garnitura de cartofi fierti natur,cartofi copti,ciuperci si cu o salata asortata...
Sidy (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009
Ooooooooooo dar trebuie sa fie tare buni ! Felicitari pentru idee...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009
Multumesc...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009
Un deliciu
maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009
Ce combinatie delicioasa trebuie sa fie ............imi place tare mult cum arata .
valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009
Multumesc mult...
costy1969 (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009
Buna reteta,am sa o incerc. Chiar la prima petrecere.
mirey (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009
Interesanta idee.Felicitari!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009
Felicitari, cred ca sunt super-gustosi.