Curatam dovlecelul si-l taiem in felii de aprox. 50mm. Presaram sare peste el si-l lasam asa timp de 15-20 minute. Pregatim doua farfurii adanci, una in care punem faina si una in care batem ouale bine, bine cu o furculita. Scurgem apa lasata de dovlecel.
Punem o tigaie cu ulei la incins. Luam cate o felie de dovlecel, o trecem prin faina pe ambele parti apoi prin ou si o punem in tigaie la prajit. Feliile se prajesc pe ambele parti, dupa care le scoatem pe servet de hartie pentru eliminarea grasimii in exces. Lasam paneurile sa se raceasca de tot si numai dupa aceia facem rulourile.
Luam cate o felie pe care asezam cascaval, rulam si daca este prea lata , o taiem in doua si o prindem cu o scobitoare. Le servim ca aperitiv si sunt delicioase cu rosii bine coapte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii