autor:

Lia Maria

» » Aperitive

Rulouri de dovlecel cu cascaval

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 mai 2010

Ingrediente
1 dovlecel 400g, 2 oua, 3linguri faina, 200g cascaval feliat, Ulei pentru prajit ( eu folosesc de palmier), Sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Curatam dovlecelul si-l taiem in felii de aprox. 50mm. Presaram sare peste el si-l lasam asa timp de 15-20 minute. Pregatim doua farfurii adanci, una in care punem faina si una in care batem ouale bine, bine cu o furculita. Scurgem apa lasata de dovlecel.
Punem o tigaie cu ulei la incins. Luam cate o felie de dovlecel, o trecem prin faina pe ambele parti apoi prin ou si o punem in tigaie la prajit. Feliile se prajesc pe ambele parti, dupa care le scoatem pe servet de hartie pentru eliminarea grasimii in exces. Lasam paneurile sa se raceasca de tot si numai dupa aceia facem rulourile.
Luam cate o felie pe care asezam cascaval, rulam si daca este prea lata , o taiem in doua si o prindem cu o scobitoare. Le servim ca aperitiv si sunt delicioase cu rosii bine coapte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de dovlecel cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu peste, dovlecel si porumb

Tarta cu peste, dovlecel si porumb

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, presaram sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva,

2 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Varzari

Varzari

1. Pregatim aluatul astfel: intr-un castronel punem drojdia la inmuiat impreuna cu cateva linguri

14 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

    O bunatate , se pot face in loc de cascaval cu branza topita feliata , sunca presata , pastrama ,muschi afumat , kaizer, etc. ...

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Interesanta reteta! Felicitari, ai 5 stele de la mine!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    O bunatate...

    • Fara foto

      COSTY HUNNY , 19 mai 2010

      Interesanta combinatia cu siguranta am sa incerc si eu!felicitari.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Delicios!i-mi place combinatia,merge cu salata de rosii!

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      O bunatate;dovlecelul merge f.bine cu cascaval;eu,cind fac dovlecel pane,pun peste el cascaval ras.Dar rulou,e mult mai aspectuos si mai bogat in cascaval.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Arata minunat! felicitari! Si eu folosesc ulei de palmier la prajeli, e scump dar merita.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      O reteta tare apetisanta.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Deliciosi! Cina nu a gustat uleiul de palmier nu isi da seama cat ies de aromati.

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Super delicios!o idee grozava de nota 10

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      O alta reteta delicioasa! Inventiva ca intotdeauna dna Lia!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Gustos aperitiv!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel 400g
  • 2 oua
  • 3linguri faina
  • 200g cascaval feliat
  • Ulei pentru prajit ( eu folosesc de palmier)
  • Sare

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate , se pot face in loc de cascaval cu branza topita feliata , sunca presata , pastrama ,muschi afumat , kaizer, etc. ...

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Bruschette cu rosii si mozzarella