Ingrediente
1 dovlecel 400g, 2 oua, 3linguri faina, 200g cascaval feliat, Ulei pentru prajit ( eu folosesc de palmier), Sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
12 voturi
Mod de preparare
Punem o tigaie cu ulei la incins. Luam cate o felie de dovlecel, o trecem prin faina pe ambele parti apoi prin ou si o punem in tigaie la prajit. Feliile se prajesc pe ambele parti, dupa care le scoatem pe servet de hartie pentru eliminarea grasimii in exces. Lasam paneurile sa se raceasca de tot si numai dupa aceia facem rulourile.
Luam cate o felie pe care asezam cascaval, rulam si daca este prea lata , o taiem in doua si o prindem cu o scobitoare. Le servim ca aperitiv si sunt delicioase cu rosii bine coapte.
COSTY HUNNY , 19 mai 2010
Interesanta combinatia cu siguranta am sa incerc si eu!felicitari.
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 19 mai 2010
Delicios!i-mi place combinatia,merge cu salata de rosii!
husni (Chef de cuisine) , 18 mai 2010
O bunatate;dovlecelul merge f.bine cu cascaval;eu,cind fac dovlecel pane,pun peste el cascaval ras.Dar rulou,e mult mai aspectuos si mai bogat in cascaval.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 mai 2010
Arata minunat! felicitari! Si eu folosesc ulei de palmier la prajeli, e scump dar merita.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 mai 2010
O reteta tare apetisanta.
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 18 mai 2010
Deliciosi! Cina nu a gustat uleiul de palmier nu isi da seama cat ies de aromati.
licu pop (Chef de cuisine) , 18 mai 2010
Super delicios!o idee grozava de nota 10
Adina (Chef de cuisine) , 18 mai 2010
O alta reteta delicioasa! Inventiva ca intotdeauna dna Lia!
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 18 mai 2010
Gustos aperitiv!