autor:

valentina ionita

» » Aperitive

RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2009

Ingrediente
ficatei de pui, felii de bacon, sare,, putin vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

20 voturi

Mod de preparare

Ficateii se curata de pielite,se spala,se zvanta si se condimenteaza dupa gust.
Fiecare bucata de ficatel se inveleste intr-o bucata de bacon si se prinde cu scobitori obtinandu-se astfel rulouri.Rulourile se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei,se mai condimenteaza cu putin cimbru si busuioc si se dau la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc.Cand sunt aproape rumeniti se stropesc cu putin vin alb.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
RULOURI DE FICATEI DE PASARE  CU BACON

RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON

Ficateii se curata de pielite,se spala,se zvanta si se condimenteaza. Fiecare bucata de ficatel

40 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din organe de pasare

Rulada din organe de pasare

Se curata bine organele, se spala, apoi se pun la fiert in apa cu sare, se ia spuma, iar apoi se

4 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    sirpopcorn (Chef de cuisine):

    Am facut si eu. Foarte bun. Am folosit bacon afumat, iar ca garnitura, cartofi prajiti. Le-am mancat cu iaurt in loc de muraturi.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    bebino (Chef de cuisine) , 08 iunie 2012

    Se pot servi cu garnitura de legume trase la tigaie la foc iute sau cu salata asortata. Credeti-ma...o minune.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    Delicioasaaa.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 16 iulie 2009

    Frumoasa prezentare,felicitari.

    • irina

      irina (Chef de cuisine) , 16 iulie 2009

      Este reteta mea favorita de sarbatori!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 16 iulie 2009

      Arata bine produsul final.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

20 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

bebino (Chef de cuisine)

Se pot servi cu garnitura de legume trase la tigaie la foc iute sau cu salata asortata. Credeti-ma...o minune.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
drob de miel