rulouri de foietaj umplute cu crema

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet rulouri de foietaj din comert
  • 500 ml lapte
  • 3 oua
  • 3 linguri cu faina
  • 4 linguri cu zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic zahar pudra cu aroma de vanilie.

Mod de preparare

Se bat intr-un castron foarte bine ouale.Se adauga zaharul si faina cu grija sa nu se faca cocoloase, iar la sfarsit se pune laptele fierbinte.Toata compozitia se toarna intr-o oala si se fierbe la bain-marie pana se ingroasa.Se lasa la racit si cu ea se umplu rulourile.Se pudreaza cu zahar cu aroma de vanilie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor