Rulouri de jambon afumat cu spanac

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de jambon afumat cu spanac

Ingrediente

  • 400gr spanac congelat,
  • 2 linguri mari unt,
  • 4 dinti usturoi,
  • 2 felii paine fara coaja,
  • 200 dl smantana,
  • piper,
  • 4 felii groase jambon afumat,
  • 500 dl sos Bechamel,
  • 2 galbenusuri,
  • 2 linguri mari parmezan ras.

Mod de preparare

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea cubulete.

2) Adauga spanacul si smantana, tempereaza cu piper, nu este nevoie de sare. Distribuie preparatul deasupra feliilor de jambon si inroleaza usor. Dispune intr-un vas care merge la cuptor.

3) Amesteca bine sosul Bechamel cu galbenusele si parmezan, toarna peste rulouri si da la cuptor 20 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise