autor:

Piri Piri e Canela

» » Aperitive

Rulouri de jambon afumat cu spanac

Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Ingrediente
400gr spanac congelat,, 2 linguri mari unt,, 4 dinti usturoi,, 2 felii paine fara coaja,, 200 dl smantana,, piper,, 4 felii groase jambon afumat,, 500 dl sos Bechamel,, 2 galbenusuri,, 2 linguri mari parmezan ras.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea cubulete.

2) Adauga spanacul si smantana, tempereaza cu piper, nu este nevoie de sare. Distribuie preparatul deasupra feliilor de jambon si inroleaza usor. Dispune intr-un vas care merge la cuptor.

3) Amesteca bine sosul Bechamel cu galbenusele si parmezan, toarna peste rulouri si da la cuptor 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de jambon afumat cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Snitele crocante

Snitele crocante

carnea se bate pentru snitel si se condimenteaza, apoi se bate oul in care se adauga 2 linguri de

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Aperitiv frantuzesc

Aperitiv frantuzesc

Ciupercile se taie marunt si se pun in zeama de lamaie si intre timp sunca sau jambonul se taie cubulete

16 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ramona Pintea , 10 octombrie 2013

    Prima mea retetã postatã <3

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

    Foarte bune si apetisanate! Ai votul meu!

  • Fara foto

    Angy , 19 februarie 2010

    E tentanta reteta!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 februarie 2010

      Draga mea, cred că e o bunătate mâncărica asta!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 februarie 2010

      Super gustos...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Delicioasa propunere.Merita testata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400gr spanac congelat,
  • 2 linguri mari unt,
  • 4 dinti usturoi,
  • 2 felii paine fara coaja,
  • 200 dl smantana,
  • piper,
  • 4 felii groase jambon afumat,
  • 500 dl sos Bechamel,
  • 2 galbenusuri,
  • 2 linguri mari parmezan ras.

Raporteaza reteta

Retete
de Piri Piri e Canela
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

5 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Prajitura de iaurt cu capsuni si vin de Porto

Prajitura de iaurt cu capsuni si vin de Porto

Untul moale se bate spuma cu zaharul si coaja de portocala.Albusele se bat separat spuma.Galbenusele

3 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte bune si apetisanate! Ai votul meu!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob din organe de ied