autor:

Piri Piri e Canela

» » Aperitive

Rulouri de jambon afumat cu spanac

Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Ingrediente
400gr spanac congelat,, 2 linguri mari unt,, 4 dinti usturoi,, 2 felii paine fara coaja,, 200 dl smantana,, piper,, 4 felii groase jambon afumat,, 500 dl sos Bechamel,, 2 galbenusuri,, 2 linguri mari parmezan ras.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea cubulete.

2) Adauga spanacul si smantana, tempereaza cu piper, nu este nevoie de sare. Distribuie preparatul deasupra feliilor de jambon si inroleaza usor. Dispune intr-un vas care merge la cuptor.

3) Amesteca bine sosul Bechamel cu galbenusele si parmezan, toarna peste rulouri si da la cuptor 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de jambon afumat cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ficatei de pasare inveliti in bacon.

Ficatei de pasare inveliti in bacon.

Punem cartofii la fiert pentru piureu.Spalam ficateii de pasare si ii punem intr-o strecuratoare

10 voturi    6 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe umplute

Pulpe umplute

Se trage pielea de pe pulpe,taindu-se osul dar lasand o bucata mica de os(pentru a se putea apuca,se

12 voturi    1 comentariu
2h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 21 %
239.99 lei
189.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ramona Pintea , 10 octombrie 2013

    Prima mea retetã postatã <3

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

    Foarte bune si apetisanate! Ai votul meu!

  • Fara foto

    Angy , 19 februarie 2010

    E tentanta reteta!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 februarie 2010

      Draga mea, cred că e o bunătate mâncărica asta!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 februarie 2010

      Super gustos...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Delicioasa propunere.Merita testata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400gr spanac congelat,
  • 2 linguri mari unt,
  • 4 dinti usturoi,
  • 2 felii paine fara coaja,
  • 200 dl smantana,
  • piper,
  • 4 felii groase jambon afumat,
  • 500 dl sos Bechamel,
  • 2 galbenusuri,
  • 2 linguri mari parmezan ras.

Raporteaza reteta

Retete
de Piri Piri e Canela
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

6 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Prajitura de iaurt cu capsuni si vin de Porto

Prajitura de iaurt cu capsuni si vin de Porto

Untul moale se bate spuma cu zaharul si coaja de portocala.Albusele se bat separat spuma.Galbenusele

3 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte bune si apetisanate! Ai votul meu!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Snitel Parizian