Taiati vanata cubulete, curatati si presati usturoiul, tocati ceapa marunt si lasati-le sa se rumeneasca in uleiul incins. Adaugati sarea si piperul, acoperiti-le cu un capac si lasati-le sa se caleasca, incet, 30 de minute.
Bateti ouale impreuna cu patrunjelul verde taiat cu foarfeca, sare si piper si faceti 6 omlete plate, intr-o tigaie unsa cu ulei.
Puneti pe fiecare omleta cate-o lingurita cu vinete, rulati-le, fixati-le cu un betisor sau o scobitoare si serviti-le reci.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii