Fileurile de peste se bat ca pentru snitele.Se aseaza pe folie de aluminiu. Se sareaza si pipereaza.Se umplu cu cascaval feliute,surimi,ciuperci,patrunjel tocat,alune. Se ruleaza in folie si se pun 10 min max la fiert,in apa clocotita.
Se scot si se lasa la racit.Se dau prin faina, apoi prin ou batut si pesmet si se prajesc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii