O ceapa se taie inele iar cealalta se toaca fin. Piine se despica pe lungime si se indeparteaza o parte din miez. Se unge pe interior cu unt si se presara ceapa tocata. Pe toata lungimea painii se pun cascaval, sunca si jumatate din salata verde, sare si piper dupa gust. Se ruleaza cu grija si se infasoara in folie de aluminiu. Se da la rece o ora. Se taie rulada si se fixeaza fiecare felie cu o scobitoare.
Se serveste ornata cu inele de ceapa
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii