- Se spala vinetele,se tai felii subtiri pe lungime,cu tot cu coaja,se presara cu sare si se asaza pe un prosop,pana se scurg,
- se prajesc pe o parte si pe cealta, doar pana se usuca (fara a face crusta)
- se amesteca maioneza cu mujdeiul de usturoi si se intinde pe feliile de vinete.Se garnisesc la capete cu crengute de ptrunjel verde.
Se ruleaza si se asaza pe felii de rosii
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii